Muzik92 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam Posiadam laptopa eMachines e725 ma on viste HB dało by rade go wywalić a zainstalować xp boje się ze sterowników nie znajdę i nie będzie mi touchpad działał lub skróty itd :<<< i czy nie stracę gwarancji. I pytanie do was będą jakieś komplikacje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Z tego, co widzę na tej stronie, to problemów ze sterownikami nie powinno być. Gwarancja jest na sprzęt, więc system nie ma znaczenia. A dlaczego chcesz to w ogóle zrobić? Kupiłeś kompa z legalnym systemem. Po co miałbyś wrzucać starszy system i wydawać kolejne pieniądze? Oczywiście o wrzucaniu pirata nie wspomnę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 A da się przyciąć Vistę tak żeby chodziła/wstawała co najmniej jak nieprzycięty xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Vista i Xp to dwa zupełnie różne systemy operacyjne. Dowiedz się Ci nie przysługuje Ci upgrade do 7. gwarancja sprzętu nie obejmu systemu operacyjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzik92 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Aha, chce zmienić bo jestem "zwolennikiem" sytemu Xp a vista mi strasznie zmula przy włączaniu kompa mam 3gb ram a i tak się pulpit włącza 3min :< mam go od "miecha" . A da się wsadzić do tego lapka jeszcze 1 dysk HDD? i czy da się zrobić partycje nie przeinstalowując windowsa? "Dowiedz się Ci nie przysługuje Ci upgrade do 7." a jak to mogę sprawdzić ? Płaci się za to? Edytowane 25 Stycznia 2010 przez Muzik92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 U producenta. Część producentów miało i ma akcja upgrejdu za darmo do win 7 u niektórych trzeba coś tam dopłacić. Raczej nie masz możliwość zamontowania drugiego dysku. Jeżeli denerwuje Cię długie włączanie się sprzętu to: 1 przeinstaluj OS 2 zainstaluj sobie 4gb ramu,pamięc będzie wtedy niemal 2 razy szybsza w układzie 2gb +1gb pamięć ma taką samą prędkość jak przy jednej kostce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzik92 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyli mam napisać do Acer'a czy mogę up^ do 7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) zainstaluj sobie 4gb ramu,pamięc będzie wtedy niemal 2 razy szybsza za takie słowa w średniowieczu ludzi na stosach palili :P roznicy nie bedzie wcale albo prawie wcale ;P asymetryczny dual wpisać w google ;p roznica miedzy single a dual max 10% asymetryczny 2-3% Edytowane 27 Stycznia 2010 przez meilbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 zainstaluj sobie 4gb ramu,pamięc będzie wtedy niemal 2 razy szybsza za takie słowa w średniowieczu ludzi na stosach palili :P różnicy nie będzie wcale albo prawie wcale ;P asymetryczny dual wpisać w google ;p roznica miedzy single a dual max 10% asymetryczny 2-3% a to coś co się odnosi do Twojej pisowni http://www.youtube.com/watch?v=vQ13LHvPN-s Prawy alt na klawiaturze po coś jest. Sprawdź coś zanim napiszesz. Już w innym topicu zamieściłem linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) jak już doradzasz to rób to dobrze... a nie czepiaj się literówek... :P skoro sam je popełniasz pamięc , obejmu albo upgrejdu to nawet nie po polsku ;p Edytowane 28 Stycznia 2010 przez meilbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...