ZIBI_PL Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 ksvk - ten R580 miał być raczej bardziej do pokazania co JUŻ można kupić (wiem segment 15 to nie czego szukasz) ale to tylko świadczy o tym czego można się spodziewać w mniejszych platformach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paciolino Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Przyznam szczerze że mnie też interesuje taki laptop wiec jestem ciekawy opini na temat tych laptopów http://cgi.ebay.pl/ASUS-U30JC-A1-13-3-Core...=item3ca9d9e351 http://www.allegro.pl/item937575629_toshib...310m_win_7.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zapomnij o graniu na G310 w stare tytuły tak w nowe jest cienko. Wiem co ta karta warta + w 3Dmarku06 - 3800pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paciolino Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zapomnij o graniu na G310 w stare tytuły tak w nowe jest cienko. Wiem co ta karta warta + w 3Dmarku06 - 3800pkt. znaczy ze jest gorsza od chociazby 9300 GS?? nowe tytuły... ja bym chciał zeby mi wiedzmin ruszył na takim lapku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 znaczy ze jest gorsza od chociazby 9300 GS?? nowe tytuły... ja bym chciał zeby mi wiedzmin ruszył na takim lapku...Nie no stary wiedźmin pójdzie. Jest wolniejsza w grach od HD4570 o jakieś 10% . A na tym HD grałem ostatnio w MS2 i było ok na max detalach.Ale Aliens vs Predator można zapomnieć. Wszystko zależy oczywiście od silnika gry. Cięzko mi porównywac realnie do 9300 ale będzie szybciej na pewno. Ale osobiście jak bym szukał lapka do gier to za taką kaskę mozna 15.5" wyrwać na i3 lub i5 i GF330 albo HD4650 ewentualnie coś z nowych radków. Obecnie za 3,5-4k można naprawdę fajną maszynkę do gierek ustrzelić tyle że to będzie 15" W 12-14 calach nie widzę za sensowną kasę niczego do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paciolino Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie no stary wiedźmin pójdzie. Jest wolniejsza w grach od HD4570 o jakieś 10% . A na tym HD grałem ostatnio w MS2 i było ok na max detalach.Ale Aliens vs Predator można zapomnieć. Wszystko zależy oczywiście od silnika gry. Cięzko mi porównywac realnie do 9300 ale będzie szybciej na pewno. Ale osobiście jak bym szukał lapka do gier to za taką kaskę mozna 15.5" wyrwać na i3 lub i5 i GF330 albo HD4650 ewentualnie coś z nowych radków. Obecnie za 3,5-4k można naprawdę fajną maszynkę do gierek ustrzelić tyle że to będzie 15" W 12-14 calach nie widzę za sensowną kasę niczego do grania. no tak tylko to ma nie byc laptop do gier, znaczy nie do końca chodzi o to zeby jakos sensownie trzymał na bateri, a do tego kiedy sie nudzisz i musisz na cos poczekac to sobie popykac w jakas gierke, nie jestem az takim wielkim fanem gier wiec na srednich detalach spokojnie moge grac, a do gier chcialbym sobie kupic stacjonrny komp, dlatego taka 13 to calkiem niezle połączenie przynajmniej tak mi sie wydaje taki subnotebook a chyba ten asus ma opcje przełaczenia pomiedzy 2 grafikami wiec wydaje mi sie ze jest całkiem sensownym zakupem, ale nie znam sie dlatego ciekawi mnie opinia innych osób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...