xtrade Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam, mam dwie bazy danych część fraz się pokrywa, poszukuje programu który je porówna i podświetli te same. Baza jest w txt. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pierwszy lepszy program do edycji plików/tekstu (z naciskiem na lepszy). Nawet Total Commander potrafi porównywać pliki wg zawartości. Jednak zazwyczaj większość podświetla różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrade Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pierwszy lepszy program do edycji plików/tekstu (z naciskiem na lepszy). Nawet Total Commander potrafi porównywać pliki wg zawartości. Jednak zazwyczaj większość podświetla różnice.Witam, nie chodzi o porównywanie plików ale ich zawartości. Chyba a Access to potrafi ale nie wiem jak to zrobić. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 A o czym ja piszę? Tak to wygląda w TC. Tak jak pisałem wcześniej, potrafi to każdy bardziej rozbudowany edytor oraz wiele małych narzędzi do tego przeznaczonych - zwykle darmowych. klik. W jakim formacie jest baza? Z jakiego programu? Tekst rozdzielany tabulatorami, średnikami, przecinkami, dane binarne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja tam się nie znam, ale compare database w Googlach wypluwa mnóstwo wyników z narzędziami online i oprogramowaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrade Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 A o czym ja piszę? Tak to wygląda w TC. Tak jak pisałem wcześniej, potrafi to każdy bardziej rozbudowany edytor oraz wiele małych narzędzi do tego przeznaczonych - zwykle darmowych. klik. W jakim formacie jest baza? Z jakiego programu? Tekst rozdzielany tabulatorami, średnikami, przecinkami, dane binarne? Witam, baza jest w pliku txt frazy oddzielone przecinkiem i jedna pod drugą. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...