Skocz do zawartości
berger6630

Który Procesor Pod Asrock Aod790gx/128m [am2+]

Rekomendowane odpowiedzi

specyfikacja widziałem że kilka osób ma tę płytę -jaki będzie najlepszy (najtańszy)procesor? który można podkręcić

,zestaw głównie będzie używany do gier :damage_wall:

zastanawiam sie nad;

-AMD ATHLON II X4 620

-AMD ATHLON II X3 435

-AMD PHENOM II X3 710

reszta zostaje jak w sig-u

Edytowane przez berger6630

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co byś proponował za jakieś rozsądne pieniądze?

głównie chodzi mi o sprzęt który wykorzysta terażniejszą kartę graficzną a nie do ciągłego OC-coś optymalnego -chyba że można włożyć jakiś lepszy (jaki?) procesor w tę płytę którą mam teraz ASROCK ALiveNF6G-VSTA ?

które procesory są wydajniejsze do gier ATHLON/PHENOM?

Edytowane przez berger6630

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłbym za X2 C3 i lub X2 550 pamiętaj na ta płytę tylko procki black edition bo nie pokręcisz wysoko mam ją, płytka ogólnie bardzo fajna jak wziąć pod uwagę cenę. Jak nie chcesz wymieniać ramu to dobry wybór tylko jest jeden minus płytka z X2 C3 nie wystartuje na biosie dostarczonym z płyta także zachowaj sobie tego 5000+ do flasha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Art385 no to chyba tylko u Ciebie nie idzie na niej podkrecanie. Bodajże na innym forum widzialem typ na niej podkręcił PII 945 do 4GHZ. Moj kumpel ja ma mowi ze tez dobrze sie kreci i ja tez ja mam tlyko czekam na chlodzenie i tez bede krecil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi