MadafakaR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Korzystałęm z opcji szukaj, ale już mam mętlik w głowie. Gdzieniegdzie coś sie znajdzie ale nie ma konkretów tylko przepychanki słowne i w końcu już nie wiem o co chodzi Na stronie MSI jest napisane ze MSI-6380 czyli wymieniona w tytule nie pójdzie z Thoroughbredem...Czy istnieje jakiś bios i czy oprócz tego coś trzeba jeszcze robić? HELP :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 coś było o wylutowaniu jednego kondensatora czy cóś jakoś tak.. poszukaj, bo było na forum o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Właśnie dlatego sie pytam bo nie moge nic zrozumieć z tego co jest na forum napisane a wolałbym mieć jakąś jasną odpowiedź niż domysły snuć bo będa mnie drogo kosztować.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Właśnie dlatego sie pytam bo nie moge nic zrozumieć z tego co jest na forum napisane a wolałbym mieć jakąś jasną odpowiedź niż domysły snuć bo będa mnie drogo kosztować....no to pozostaje Ci zagadywanie posiadaczy ww. MSI na priva, bo ja jak widzisz w sig-u nie-MSI jestem ;) pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Z tego co pamietam jeszcze to: Wylutowanie jednego elementu z płyty (bye bye gwarancja) Wgranie beta biosu 3.7 Modły zeby sie udało :) Na forum MSI jest gość o xywce BAS - on to robił i mu wyszło, więc i Tobie powinno. Ja nie ryzykowałem i kupiłem EpoXa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...