sparda Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Postanowilem sprzedac obecnego i kupic cos tanszego ale bardziej spelniajacego moje wymagania -Nie zalezy mi na zadnych grach -Min 3gb ramu -procesor 2jajowy 2.0 przynajmniej -wcale nie musi byc wydajny lecz filmy w 1080p musza isc przynajmniej, zeby na nim dopasowywac napisy -bardzo wazna jest dla mnie kultura pracy, musi byc naprawde cichy -przynajmniej te ze 3h na baterii powinno isc, z zamknieta klapa itp -dysk 320gb -matryca nie istotna hmm jesli chodzi o cene to w zasadzie mam 2500zl ale nie chce tyle wydawac, chce wydac jak najmniej to mozliwe czyli nie pogardze notebookiem za niecale 2 klocki Dobrze mysle, ze powinienem przegladac oferte Lenovo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobrze mysle, ze powinienem przegladac oferte Lenovo?Niekoniecznie, zdecydowanie lepiej skup się na Asusach z serii K50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 jeśli chodzi o wydajność w 1080p to moj T5450 C2D 2x1.6GHz daje sobie rade bez problemów. Wszystko kwestia odpowiedniego softu. Kiedyś były problemy, teraz jest ok. Aha, wszystko idzie na proca, bo grafa zintegrowana, stary Intel. U ciebie najprawdopodobniej do tej kwoty kupisz już sprzęt, w którym grafika zajmie się filmami, więc proc. wydaje się być jeszcze mniej istotny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 FullHD to u mnie na SU2300 i 4500MHD chodzi płynnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 zastanawiam sie nad lenovo y530, wiem, ze jest calkiem niezly ale np http://www.allegro.pl/item889746901_super_...gb_windows.html bardzo kusi niska cena a jednak te pare stowek wiecej przydaloby sie wybor jest naprawde spory i nie wiem co bedzie dla mnie najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...