Sound3D Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam, jeśli zamówię TP Internet + Telewizja Satelitarna; to jak będzie wyglądało połączenie? 1. Czy musi być cały czas połączenie kabla z LiveBoxa do dekodera? 2. Czy muszę korzystać z LiveBoxa czy mogę ze swojego własnego Routera? 3. Czy można podłączyć pod Spliter ADSL z jednego rozgałęzienia kabel pod LiveBoxa a z drugiego pod mój Router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sprawa wygląda tak: livebox ma jedno wejście (RJ45) przeznaczone na neta a drugie na TV. Gdy chcesz oglądać coś na TV to Livebox musi być podłączony z dekoderem (dostajesz też w zestawie). W momencie gdy już włączyłeś dekoder i "masz kanały", liveboxa można odłączyć (i tak za każdym razem). Z tego wynika: 1. Nie. 2. Tak. 3. Moim zdaniem tak, aczkolwiek nigdy tego nie robiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...