fuxmen Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 jak się steruje tym potworem w tej grze bez dżoja i jak sie ustawia że nie mam dźoja?? pomóżcie może jakiś widok klawiatury z funkcjami?? bonie wiem jak tym skręcać bo jak dam na pełną parę to mi skręca a do wzbicia się w powietrze to jużnie mówie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 jak się steruje tym potworem w tej grze bez dżoja i jak sie ustawia że nie mam dźoja?? pomóżcie może jakiś widok klawiatury z funkcjami?? bonie wiem jak tym skręcać bo jak dam na pełną parę to mi skręca a do wzbicia się w powietrze to jużnie mówie Bez dżoja to faktycznie męka, ja skręcam zmniejszając ciąg silników odpowiednio lewego lub prawego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Przeciez mozna myszka sterowac :roll: - tak jak w Live for Speed - i bardzo dobrze sie to sprawdza. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dla mnie myszką jest h... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 To mecz sie na klawiszach... :| Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 narazie nie męczę wogóle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Polecam naprawde super symulator lotu. Znakomita fizyka wiele samolotow do oblatania. W tym 747-400 , B52 mysliwce, hindenburg:) prom kosmiczny itp. Tylko jest jeden problem bo nie zcrackowana wersja pozwala na latanie zaledwie 6 min potem joystick off:( wiec jak by moze ktos wiedzial jak temu zaradzic to prosilbym na prv. z gory thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 taaaaaaaak wiem ... juz w grudniu w to pogrywalem i te minuty mnie dobijaly i mialem tylko 747-400 ... oczywiście ta gra wymiata FS 2002 nawet ... polecam również Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, mam pytanko do X plane 10? W jaki sposób w samolocie Boeing 747 ustawić autopilota (Flight Director) na AUTO? Tam jest taki przełącznik, gdzie się przełącza, ale jest tylko ON i OFF. A gdzie ustwić AUTO? W którym rejonie kokpitu to się ustawia? Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez MrMatikm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...