bat Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak myslicie ile moze byc stopni na chipsecie w w/w mobo bo jak normalnie mam 40 to jest ok ale przy obciazeniu roznie nawet do 45. Mam czesto zwisy ostatnio ale wydaje mi sie ze to wina wlasnie wysokiej temperatury. Czy to mozliwe? p.s. Gluta pod radiatorem juz wymienilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja zamontowalem zalamana na NB i jest ok, ile stopni nie wiem bo mam uklad monitorujacy zrabany, dzisiaj bede mieszal z biosami moze cos pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 hmmm byc moze ze to win temperatury ja mam w granicach 34 idle przy obciazeniu 38 ale powiedz jeszce jaki masz sprzet i czy krecony czy nie :P :P najlepiej jak zdejmiesz rabiator i posmarujesz pozadna pasta bo tam jest tylko nasmarkane jakims jajcem i pewnie dlatego masz takie temperatury :P :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ja mam około 36-39stopni zależy co się robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 No wiec tak: 45 stopni mam ale to juz po wymianie gluta na Silver Grease. Moj sprzęt to w tej chwili 1700+ (0.13) 11x166, pamieci na 166, wlasnie zmienilem biosa na moda 13.03.2003 i zobacze. Na procu mam 41 stopni max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 MASZ PRZYKLEJONY TEMAT O TEJ PŁYCIE WYSTARCZY UŻYĆ OCZKÓW I POPATRZEĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ogolnie jezeli chodzi o chipsety to 40*C to naprawde maxx powyzej moga dziac sie rozne dziwne krzaczki. U mnie temp. NB nie przekracza 30*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ogolnie jezeli chodzi o chipsety to 40*C to naprawde maxx powyzej moga dziac sie rozne dziwne krzaczki. U mnie temp. NB nie przekracza 30*Ca gdzie masz czujnik temp ,bo moj KT266A na radiatorze od celerona 433 ma 45C przy 32C otoczenia ,a z wiatraczkiem ma 30C przy 28C mierzone termometrem elektronicznym,bo czujniki na mobo sa w roznych miejscach na plycie,ale nie na chipsecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ogolnie jezeli chodzi o chipsety to 40*C to naprawde maxx powyzej moga dziac sie rozne dziwne krzaczki. U mnie temp. NB nie przekracza 30*Ca gdzie masz czujnik temp ,bo moj KT266A na radiatorze od celerona 433 ma 45C przy 32C otoczenia ,a z wiatraczkiem ma 30C przy 28C mierzone termometrem elektronicznym,bo czujniki na mobo sa w roznych miejscach na plycie,ale nie na chipsecie szczerze powiedziawszy to nie wiem gdzie na 8rda jest czujnik temp. nb :? musialbym popatrzec na mobo i w instrukcje w kazdym razie temp. to odczyt mobo nie mierzylem tego zadnym miernikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 MASZ PRZYKLEJONY TEMAT O TEJ PŁYCIE WYSTARCZY UŻYĆ OCZKÓW I POPATRZEĆ uspokuj sie bo nie jestes modem, a wszystkie twoje posty niczego nie wnosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 przecież jest przyklejony temat o tej płycie więc po co nowy zakładać kiedy jest specjalne miejsce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 chodzi o caloksztalt. a w tym temacie mnie poprostu szlag juz trafil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 całokształt to ty masz ciekawy, szukać moich postów i pogryzać. coś modzi słabo się starają, taki bałagan z tymi tematami się robi że można się pogubić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...