mwok Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jestem zmuszony zakupić dosyć szybko auto. Wiem nie należy się śpieszyć. Upatrzyłem sobie auto i proszę o ocenę czy warto moj fundusz to do 8 tys. Jeździłem tym autem i nic nie puka nie stuka. Link do egzemplarza ktory mam zamiar kupic. Napiszcie jak ze spalaniem i wytrzymałością na polskich drogach. http://allegro.pl/item895117368_rover_416_..._bdb_klima.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Polecam poczytać i popytać na forum.roverki.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Angliki wchodzą w grę? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...