R4KET Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kochana energetyka wyłączyła zasilanie w mojej miejscowości. Komputer w tym czasie pobierał grę na Steamie, monitor wyłączony. Rano patrze, komputer wyłaczony, zresetowany zegarek w radiu. Właczam PC, monitor, ale ten drugi nie reaguje na przycisk. Próbowałem w kilku gniazdkach i nic. Obawiam się najgorszego. Co się stało z nim? Monitor to Samsung SyncMaster2493HM. Proszę pilnie o pomoc, bo jestem odcięty od świata, a 1500zł piechotą nie chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jak nie reaguje na przycisk, nie pali się kontrolka i nie wyświetla się napis "TestMode", "Out Of Range", "Check cable" ani nic w tym stylu, to odpowiedź jest co najmniej oczywista. Sprzęt jedzie na gwarancję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Na szczęście nie. Problemem był... pies. Pogryziony przewód zasilający. Temat do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hehe, dobre. Pisząc swojego posta założyłem, że takie drobiazgi jak kabel zasilający sprawdziłeś zanim napisałeś posta... Zgodnie z prośbą zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...