FireBird Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, tak jak w temacie jestem ciekawy czy to PSP jest przerabialne: LINK . Zastanawiam sie nad jego kupnem i wole byc pewien:) Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, tak jak w temacie jestem ciekawy czy to PSP jest przerabialne: LINK . Zastanawiam sie nad jego kupnem i wole byc pewien:) Dzięki Tego psp nie kupisz.. Ich już nie ma. Nowego PSP nie przerobisz, a jak Cię stać na przenośną zabawkę do gier to stać Cię i na gry na nią.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireBird Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tego psp nie kupisz.. Ich już nie ma. Nowego PSP nie przerobisz, a jak Cię stać na przenośną zabawkę do gier to stać Cię i na gry na nią..hmmm... W sklepie jest więc mysle ze kupie, a teraz jestem ciekawy czy jest przerabialna ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mnie natomiast ciekawi czy czytałeś regulamin tego forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...