MacieX Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 potrzebuje cd covera de soundtracka z matrixa reloaded... ma ktoś ... przeszukałem troche net-a i nie znalazlem .. moze ktos z was mial wiecej szczescia albo juz ma ... wole miec oryginala niz samemu robic ... thx pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 To zależy który bo są różne okładki jak chcesz mogę ci podesłać bo mam na twardym, zaczyna się : 1. Machine Head - From this day 2. Korn - Freak on a leash itd. ... Jeśli to jest ten cover to prześlę Ci go tylko daj maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 :arrow: http://www.wsinf.edu.pl/~leszek/pub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 lechoo bądź błogosławiony :P :P dzięki Ci wielkie ... już druknąłem 0mm przesunięcia po prostu miodzio... THX temat zamknięty ... adminZ kill that subject :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...