fast finger Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mam karte dzwiękową zintegorwaną Realtek ALC850. Jak instaluje najnowsze stery to wywala błąd. Macie może jakieś sterowniki do tej karty bez zbędnych programów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Probowales chwile pomyslec PRZED napisaniem na forum? > Jak instaluje najnowsze stery to wywala błąd. Nie wpadlo Ci do glowy, ze warto sie wysilic i podac tresc bledu? > Macie może jakieś sterowniki do tej karty bez zbędnych programów? Mozesz napisac jakie to zbedne programy zawieraja sterowniki od producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast finger Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Probowales chwile pomyslec PRZED napisaniem na forum? > Jak instaluje najnowsze stery to wywala błąd. Nie wpadlo Ci do glowy, ze warto sie wysilic i podac tresc bledu? Nie powiodła się instalacja sterownika realtek HD Audio !! {Error Cide : -0101]" > Macie może jakieś sterowniki do tej karty bez zbędnych programów? Mozesz napisac jakie to zbedne programy zawieraja sterowniki od producenta? Np. avrack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast finger Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 I co? Tak się spinałeś, że nie napisałem, a teraz zamarłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie mam obowiazku Ci pomagac, szczegolnie, ze do tej pory nie podales wiekszosci istotnych informacji takich jak: wersja systemu, model plyty glownej itd. > Nie powiodła się instalacja sterownika realtek HD Audio !! {Error Cide : -0101]" Czy sterowniki podbrales ze strony realtek'a do wlasciwej wersji systemu? Przed instalacja zainstalowales SP3 (o ile masz XP)? Sterowniki do chipsetu tez masz zainstalowane? > Np. avrack Zawsze mozna to wylaczyc lub wypakowac sterowniki i zainstalowac recznie z poziomu menadzera urzadzen bez zbednych programow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 1. http://forum.purepc.pl/index.php?act=annou...f=18&id=100 2. Zapewne UAA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Czyli zainstaluj kb888111. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast finger Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zainstalowałem sterowniki, działają, ale mam taki programik Sound Max, jak go odinstalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Wylacz w msconfig jezeli Ci przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast finger Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Wylacz w msconfig jezeli Ci przeszkadza. A można jakoś odinstalowac? Może by usunąc plik SOUNDMAN.EXE z folderu Windows ? Edytowane 8 Lutego 2010 przez bosskey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 W czym Ci ten plik przeskzadza? Widze, ze lubisz sobie wymyslac problemy. Zreszta mogles zainstalowac sterowniki do karty recznie bez dodatkowych programow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fast finger Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 W czym Ci ten plik przeskzadza? Widze, ze lubisz sobie wymyslac problemy. Zreszta mogles zainstalowac sterowniki do karty recznie bez dodatkowych programow. Zainstalowałem przez menedzer urząden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 To go usuń, siedzi pewnie w c:\program files\realtek, a jeśli nie, to zobacz w msconfig, gdzie on siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...