Piotrux Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 1. Problem z smartgart nie moge wlaczyc fastwrita agpx8 jest i sie wlacza a fast za cholere ja zmieniam a on swoje. 2. W GTA VC przy swiatlach somochdow mam dziwne polprzezroczyste kwadraciki to normalne? Blad ATI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Fast write nie wlaczysz w smartgart chocbys sie zesral :) juz tak jest. A co do swiatel ja po wgraniu 3.4 zaowazylem poprawe i teraz juz nie ma zadnych bug`ow natomiast na 3.2 mialem troszeczke malych anomalii graficznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Witam, u mnie to samo z tym "Fast write AGP" ale podobno da się to włączyć z uruchomionym (lub poprzez ustawienia) programem Power Strip... NIE TESTOWAŁEM... ale jak ktoś ten problem rozwiąże to niech napisze co i jak... pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 fast write mi dzialalo bez problemu ale na GA-7VA (kt400) i jakis starszych sterach (nie wiem jakich , z 3 miesiace temu mialem ta plyte ) na nforce to za ciach!a nie moge wlaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Testowane na winXp jak instaluje przez setup to mam smartguarda i wylaczony fastwrite a jak instaluje przez menadzera uzadzen czyli podaje sciezke do sterow nie mam smartguard ale fastfrite dziala i jest zalaczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Testowane na winXp jak instaluje przez setup to mam smartguarda i wylaczony fastwrite a jak instaluje przez menadzera uzadzen czyli podaje sciezke do sterow nie mam smartguard ale fastfrite dziala i jest zalaczony. ok dzieki tak zrobilem i dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Pytanie dotyczące sterownikow -> podobno na WinXP z Service Packiem 1 cos sie wali z tymi 3.4. Mam Radeona 9000 PRO od HIS'a Ktos cos o tym wie? PLEASE HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Zgadza sie na moim radku 9000 pro ze 128 ramu na catalistach 3,4 jest niestety sporo wolniej. Jak gram w Morrowinda to czesciej wyskakuje do windy i sa syfy na gorze ekranu na 3,2 jest wszystko ok. a i jeszcze na 3dSmarku tym nowym na 3,4 mam 1217 a na 3,2 - 1310. zonk nikt juz chyba nie optymalizuje sterow pod cienkie karty. nawet nowe via4in1 juz sa pisane tylko pod 2000 i xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 BEZNADZIEJA! Niestety musze zainstalowa SP 1 bo inaczej nie mam USB 2.0 w WIinXP na nForce 2:( Coz chyba lepiej miec nForce niz lepsze sterowniki ATI, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Pytanie dotyczące sterownikow -> podobno na WinXP z Service Packiem 1 cos sie wali z tymi 3.4. Mam Radeona 9000 PRO od HIS'a Ktos cos o tym wie? PLEASE HELP nie wiem czy to przez to ale u mnie po instalacji 3.4 mam klopoty z odswiezaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a panowie???? czy po zainstalowaniu fast write'a widzicie jakąś róznice??????????? czy to tak tylko sie instaluje ???żeby było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 jakoś nie zauważyłem u siebie żadnych problemów z Catalystami 3.4 i omegami 3.4, wydajność jest jednak u mnie trochę większa na C3.4 w porównaniu do omeg 3.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 widze ze zdania co do sterownikow kart sa podzielone :D A ja wlasnie chce zmienic sobie stery i zastanawiam sie: Catalyst czy Omegi Najnowsze czy moze 3.3 ?????? Mam Radka 9700pro Hisa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 widze ze zdania co do sterownikow kart sa podzielone :D A ja wlasnie chce zmienic sobie stery i zastanawiam sie: Catalyst czy Omegi Najnowsze czy moze 3.3 ?????? Mam Radka 9700pro Hisa !! Ja polecam Omegi :) Ale to już twoja wola :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Tez ostatnio wyprobpwalem OMEGI i polecam !!! Stery moduja troshle karte ze jest widoczna w systemie jako R9800PRO :D Nie wiem czy to cos daje ale fajnie wyglada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ponowie swoje pytanko czy FASTWRITE jest tak zeby był...czy jak sie go Jakims cudem uruchomi to jest jakas rooznica????????? I zapytam jak pozwolicie:)czy do mojego radka kali sie zapodać omegi???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ponowie swoje pytanko czy FASTWRITE jest tak zeby był...czy jak sie go Jakims cudem uruchomi to jest jakas rooznica????????? I zapytam jak pozwolicie:)czy do mojego radka kali sie zapodać omegi???? Ja na fast write nie widze roozniecy, a co wiecej cvzytalem ze prodooceci OMEGI zalecaja jej wylaczenie. A OMEGI powinny isc na r8500 (mi ida na 9100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Fast write nie wlaczysz w smartgart chocbys sie zesral :) juz tak jest.U mnie jest to caly czas w pozycji wlaczonej, za to nie mam takiego ustawienia w BIOSIE.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 U mnie problem sie rozwiazal po przeinstalowaniu Windowsa, smartgart wlaczyl agpx8 i fastwrite, z mojej strony powiem ze wole catalysty 3.4, na omegach mniejsza wydajnosc i zauwazylem wieksze bledy w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 1. Problem z smartgart nie moge wlaczyc fastwrita agpx8 jest i sie wlacza a fast za cholere ja zmieniam a on swoje. 2. W GTA VC przy swiatlach somochdow mam dziwne polprzezroczyste kwadraciki to normalne? Blad ATI? 1. Na C3.4 nie mam problemów. 2. U mnie na R9700 i u kumpla na GF4 też są te kwadraciki, także nie jest to błąd Ati - chyba GTA VC wymaga jakiegoś patch'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 zaden tam patch nic nie da tak ma byc, w GTA3 tez takie kwadraty sa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...