Electron Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 tak jak w topicu.chciałbym sie wybrac z przyjaciolmi<w sumie ok.10 +/-3 osoby > na wakacje najlepiej na slowacje. nocleg-w miare tanii tzn.do 25 zł/dzien zasada nr1. im tanszy tym lepszy :D dojazd-tez zebyw miare bezproblemowo i tanio dojechac.. okolica-zeby to nie było jakies odludzi :) <jakis sklepik,disco-bo szczerze mowiac to nie jedziemy zwiedzac czy kontemplowac na łonie przyrody 8) %-) > co polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 hmmm ja osobiscie moge Ci polecic dwa miejsca niedaleko od siebie - jedno to Liptovski Mikulasz i okolice dojazd z Polski najlepszy pociagiem - to duze miasto wiec nawet pospieszne sie zatrzymuja a ceny - j aw zimie bylem tam tydzien na nartach i placilem 20zl za dobe :) ale inne lokum po 30 byly ale to zima wiec moze bedzie taniej w lecie a drugie to Poprad tez niedaleko stamtad i suer okolica juz wieksze troche miast a mozna zarowno pobawic sie jak i pozwiedzac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Vrbow to jest kawalem za keszmarokiem (zobacz na mapie ) zarobiste sa tam gorace zrodla wstep tani na caly dzien a jesli chcesz cos blizej granicy to Wyzne Rozbachy tez tam jest spoko basen ( odkryty ) i krater wolkanu ktory jest wypelniony taka fajna woda ktora szczypie w jajka :) ale naprawde spoko tak ak bys sie w wodzie mineralnej gazowanej kapal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A jesli chcesz troszke dalej to ... Węgry i np. miejscowość Siofok .. super polecam.. Problem jedynie z dojazdem.. Ale dwie osobówki i gra.. Albo zależy na ile chcesz jechac.. Bo jesli na dlużej to może np 5 dni na slowacji, 5 nad balatonem i w powrotnej drodze slowacja... Ceny jesli chodzi o żarcie to taniocha.. (jak słowacja) noclegi to tanio w miare pod namiotem... do tego suuuper dobre i tanie winko "ihnie" po 4 pln za literek.. Balaton gładki jak stół idealny do jazdy na nartach, windsurfingu itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Polecam Tatranską Lomnice albo Stary Smokovec Tatry wysokie... las, góry, ścieżki w lesie, szlaki po górach, do wyboru do koloru... mieszkanie w tzw. Privat-ach tanio, piwo prawie gratis... dojazd: zakopane - bus na Łysą Polanę (5 zyla od łebka) - przejście przez graniczę - autobus do Smokovca - Elektricka do Łomnicy. Z krakowa: wyjeżdzasz powiedzmy 7.30, zakopane 10, łysa polana <11, słowacja 11.15, czekasz na autobus do Smokowca [albo do Lomnicy] (jedzie ok. 30 minut), [elektricka jedzie ok. 15 minut (często jeździ)...] miłego wyjazdu, obojętnie gdzie pojedziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 chcielibysms jechac na conajmniej tydzien albo na dłuzej(wszytsko zalezy od kasy)..macie moze jakies adresy,tel lub jakis inny kontakt tak zeby zarezerwowac jakis domek czy cos innego. a z na wegry jak w miare tanio dojechac???bo o to chodzi ze lepiej blizej a zostac na dłuzej. winko super:)słyszałem ze na słowacji to ceny iw zaczynaja sie od 60 gr za 0,5 l :twisted: 8) a na miejscu przydałaby sie jakas dyskoteka. :D wolelibysmy nie mieszkac w domu z włascicielamui bo po pijaku rozne rzeczy przychodza do głowy,zreszta to i tak jest uciazliwe dla kogos (czyt.imprezujaca cały czas mlodzierz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 hm, na węgry.. jechałem, ale 5 lat temu i wtedy był tylko Jordan z dworca głównego (ul. Bosacka, tzw. "wyjście Nowa Huta" buachachacha) i wtedy kosztował chyba ze 130 zyla w dwie strony... ale to dawno było... jechał cały niemal dzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 albo moze polecicie jakies miejsca w kraju.tez zeby było w miare tanio..(ja mieszkam w krakowie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ja na węgry jechałem autem ... 800 km ode mnie.. z Krakowa bliżej... Cały czas autostarda 180 km/h więc szybciutko na miejscu byłem.. ale koszt benzynki.. :( A w Polsce to hmm Zakopiec (ale dla Krakowiaka to żadna frajda jechać do Zakopca :) ) ... Albo na pólnoc np.do Mielna, Łeby, jak ktos lubi klimaty to do Międzyzdroi. Tylko że nad polskim morzem nie dośc że zimna woda, do tego strasznie drogie żarcie i %... Jak masz wiecej czasu i cashu to mazury .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 samochodu nie bedziemy niestety mieli tak ze musimy liczyc jedynie na transport publiczny ...:-( mzury zastanawialismy sie ale problem z dojazdem ....pociagi sa strasznie drogie a jakies autobusy na mazury?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 samochodu nie bedziemy niestety mieli tak ze musimy liczyc jedynie na transport publiczny ...:-( mzury zastanawialismy sie ale problem z dojazdem ....pociagi sa strasznie drogie a jakies autobusy na mazury?? Nie wiem jak cenowo to wygląda ale chyba pociagi są tańsze od autobusów. i w sumie chyba wygodniej jechac pociągiem. (niestety nie znam sie na cenach bo ostatni raz jechałem autobusem/pociagiem chyba z 3 lata temu :oops: ) może popatrz na to.. (kiedys znalazłem ulotkę za wycieraczką.) www.nastopa.pl ostatnio koles mi mówil o "last minute" w PKP ... może sią jakies grupowe bilety :| .. zerknij tez na www.pkp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dzieki wszytskim no musze popatrzec zanalazłem np.taka stronke www.wakacje.pli tam lookam nawet fajnie jest i ze zdjeciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 to mzoe mi polecicie jaks miejscowosc w slowacji gdziemozna wypozyczyc domki (chodzi o jeden duuzy albo 2 mniejsze na ok 2 tygodnie) chcemy troche pochodzic po gorach i poplywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 [quote="Andrz3j"... Albo na pólnoc np.do Mielna, Łeby, jak ktos lubi klimaty to do Międzyzdroi. Tylko że nad polskim morzem nie dośc że zimna woda, do tego strasznie drogie żarcie i %... Jak masz wiecej czasu i cashu to mazury .. a ja nad morzem proponuje Wisełka - 7km od Międzyzdroi - plaża czysciutenka piasek suer ceny -50% tego co w Miedzyzdrojach i ogolnie fajny klimat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...