FInf Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam, Chciałbym prosić o pomoc przy wyborze monitora 24''. Używany głównie do pracy z textem etc, czasem gier (brak filmów, konsoli) - ponieważ przydałoby mi się dodatkowych 120lini chciałbym by miał rozdzielczość 1900x1200 (16x10). Dodatkowo interesuje mnie funkcja pivot oraz wejście HDMI. Mam do wydania 1,2k zł i niestety nie udało mi się wyszukać odpowiedniego monitora. Ma może ktoś jakiś pomysł na monitor który spełnia te warunki (znalazłem Dell U2410 2410 UltraSharp Premium jednak on jest zbyt drogi). Ewentualnie proszę o radę z czego zrezygnować (pivot czy 16:10), ponieważ po wykreśleniu któregoś z wymagań jestem w stanie wyszukać kilka ciekawych pozycji ( np: - Samsung - Chwalony LG (ew może lepszy będzie W2442PA-BF?) - Iiyama ) (Będę też wdzięczny za inne warte rozpatrzenia propozycje (cieszyłbym się gdyby monitor nie smużył przy grach). Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...