Skocz do zawartości
Bartekiju

Notebook Za 2000zł

Rekomendowane odpowiedzi

ześć wszystkim,

Rozglądam się za notebookiem za około 2 tysiące złoty. Będzie mi służył głownie do surfowania po internecie, od czasu do czasu obejrzenia filmu czy też zrobienia projektu na studia. Zależy mi na tym, żeby laptop płynnie pracował czyli jednymi słowy nie wieszał się ^_^ Fajnie by było gdyby również nie nagrzewał się za bardzo, ponieważ lubię leżeć z laptopem w łóżku. Czas pracy baterii nie musi być kosmicznie duży, myślę że ~2-3h spokojnie wystarczy ;) Ważną rzeczą jest też, to żeby był solidnie wykonany oraz posiadał desing miły dla oka :rolleyes: Dodatki typu bluetooth, slot kart pamięci czy tez kamera internetowa to nie priorytet, ale są jak najbardziej mile widziane. Notebook nie musi posiadać systemu operacyjnego, gdyż posiadam oryginalny system Windows 7, który zamierzam zainstalować na nowym nabytku.

Kolega polecił mi następującego notebooka:

Dell Studio 1555

Ogólnie podoba mi się, a dodatkowo posiada gwarancje Door-to-door

Ewentualnie zaciekawił mnie również:

Asus : K50IJ-SX203

Liczę na wasza pomoc, za która z góry dziekuję :rolleyes:

Pozdrawiam

Edytowane przez Bartekiju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi