Bartekiju Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) ześć wszystkim, Rozglądam się za notebookiem za około 2 tysiące złoty. Będzie mi służył głownie do surfowania po internecie, od czasu do czasu obejrzenia filmu czy też zrobienia projektu na studia. Zależy mi na tym, żeby laptop płynnie pracował czyli jednymi słowy nie wieszał się ^_^ Fajnie by było gdyby również nie nagrzewał się za bardzo, ponieważ lubię leżeć z laptopem w łóżku. Czas pracy baterii nie musi być kosmicznie duży, myślę że ~2-3h spokojnie wystarczy ;) Ważną rzeczą jest też, to żeby był solidnie wykonany oraz posiadał desing miły dla oka :rolleyes: Dodatki typu bluetooth, slot kart pamięci czy tez kamera internetowa to nie priorytet, ale są jak najbardziej mile widziane. Notebook nie musi posiadać systemu operacyjnego, gdyż posiadam oryginalny system Windows 7, który zamierzam zainstalować na nowym nabytku. Kolega polecił mi następującego notebooka: Dell Studio 1555 Ogólnie podoba mi się, a dodatkowo posiada gwarancje Door-to-door Ewentualnie zaciekawił mnie również: Asus : K50IJ-SX203 Liczę na wasza pomoc, za która z góry dziekuję :rolleyes: Pozdrawiam Edytowane 27 Stycznia 2010 przez Bartekiju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Toshiba Satellite A300D-18I Toshiba Satellite A300D-226 Bez systemu dostaniesz je do 2000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...