mAsHER Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam, Posiadam karte Radeon HD4870 , mam podłączony Monitor 19 cali oraz telewizora LCD `37 przez HDMI. Mam włączony rozszerzony pulpit i wszystko ładnie wygląda (rozdzielczość), gdy zrobię tak żeby na dwóch kranach bylo to samo to rozdzielczosc TV sie zmienia i nie ładnie to już wygląda. Czy jest jakiś sposób żeby na dwóch ekranach ustawić różne rozdzielczości ale żeby to samo było wyświetlane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 spróbuj później ustawić natywną rozdzielczość na monitorze i tv, klikając na kwadrat z jedynką i później z dwójką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAsHER Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie da rady :/ z dwoch monitorw robi sie 1 i nie idzie ustawic dla poszczegolnych ekranow rozdzielczosci http://img10.imageshack.us/i/rozdzielczosc.jpg/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) zmień opcję wiele ekranów z powiel, na inną. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez bzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAsHER Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 mam takie opcje : http://img39.imageshack.us/i/problemxt.png/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) rozszerz, powinno zatrzybić. następnie będziesz mógł ustawić oddzielnie rozdziałkę dla tv i monitora a kurcze nie doczytałem... poczekaj ściągnę ccc bo tam chyba była opcja powielania ekranu i większej manipulacji przy tym niż masz u Siebie. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez bzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAsHER Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 no ok , ja jakos nie umiem nic znalezc w CCC :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 no nie idzie w ccc. softu żadnego nie znam aby rozwiązać twój problem. sorry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAsHER Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 ok :) dzieki za chęci i stracony czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 na tej karcie to niemozliwe - rozdzialka musi byc taka sama na obydwu by to mialo sens - w nowych kartach dzieki eyefinity mozna tak zrobic tyczy sie to nie tylko rozszerzonego ale takze klonu - ta sama rozdzialka na bydwu...wiem lipa bo mam monitor 1920x1200 i tv 1920x1080 - coz paski na monitorze musza pozostac ale juz sie przyzwyczailem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...