sledziq Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam szanownych kolegów ten model wydaje sie byc bardzo atrakcyjnym wyborem w przedziale cenowym +/- 500zl Nie jestem specjalnie wymagajacy, dosc ze ma wyjscie cyfrowe. Co prawda nie znalazlem wielu niepochlebnych opinii na jego temat ale cena jest podejrzanie niska. Dlatego chcialbym poznac Wasze zdanie! Brac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wg mnie bardzo dobry monitor. Ma go mój szwagier i kilka razy grałem u niego w różne gry i obraz był jak najbardziej w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Sam mam ten monitor, jest nawet ok. Tylko od razu kup sobie kabel dvi, bo w komplecie nie ma. Jest tylko d-sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 ok thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin1988 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 dzisiaj go kupilem i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...