Skocz do zawartości
piotreek

Kaspersky, Norton Itp, Tanie Licencje

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na allegro znalazłem tanie licencje na te programy, jest tego sporo, więc pewnie to z jakichś gazet czy z czegoś takiego. Np taka licencja na pakiety internet security na 3 stanowiska na rok kosztuje około 50 pln.

Co o tym sadzicie? Nie jest to jakaś lipa?

Cena fajna i warto by było zanabyć, ale nie chcę się wkopać w jakąś lipę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś 2 miesiące temu zakupiłem właśnie licencję do nisa 2010 na 3 stanowiska(2 lata) za deczko ponad stówę,złożyłem się z kumplami i działa bez problemów.Gosciu przesłał mailem kluczyk i link do programu,co prawda link był na wersję en a nie tak jak napisał pl ale miałem zainstalowaną wersję próbną pl-użyłem kluczyka i działa podobnie jak kumplom więc to raczej nie ściema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupiłem na aukcji kaspersky'iego IE wersja na 3 kompy ale wywalało ciągle licencję że jest za dużo użytkowników ponadto nie było możliwości zainstalowania nowszej wersji bo nie przyjmował licencji więc raczej nie polecam, ponadto dodam że po wymianie wiadomości z Kaspersky Lab Polska dowiedziałem się że licencja nie powinna dotrzeć na rynek polski (dlatego nie przyjmował nowszej wersji programu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem z jednym sprzedawcą - klucze do Kasperskiego (zarówno KIS jak i KA) są do angielskich wersji - i tylko do takich pasują. Zazwyczaj jest to wersja 2009 - pomimo napisów na aukcjach 2010 (trzeba najpierw instalować 2009 i robić aktualizację)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś 2 miesiące temu zakupiłem właśnie licencję do nisa 2010 na 3 stanowiska(2 lata) za deczko ponad stówę,złożyłem się z kumplami i działa bez problemów.Gosciu przesłał mailem kluczyk i link do programu,co prawda link był na wersję en a nie tak jak napisał pl ale miałem zainstalowaną wersję próbną pl-użyłem kluczyka i działa podobnie jak kumplom więc to raczej nie ściema

Nie wiem czy wiesz o tym, ale licencja na 3 stanowiska obejmuje stanowiska w obrębie jednego lokalu/domu. Więc jeśli Ty masz program zainstalowany na jednym kompie w swoim domu, a T woj znajomy druga licencje na swoim kompie w swoim domu to łamiecie licencje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi