capslo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Mam ten sam problem co kolega .Win 7 64 bit w 3d mark 06 osiągnąłem 16000pkt z kawałkiem w teście GAME osiągałem do 5 fps .W grach cod 4 90 fps cod Waw- 60 crysis- 30 -40 niestabilne Cryostasis: Arktyczny Sen- tutaj skakało 40 -50 spadek do 10-15-25 a na low bardzo mała poprawa lost planet 70 a w cutscenkach 25 Ze względu na słabą wydajnosć mojego sprzętu pisałem juz na paru forach ale nikt nie wie co i jak reinstalowałem system nic .Pożyczyłem nawet o kumpla viste i to samo już nie wiem co robić może to od tych 4 -rdzeni pore zużycie procesora przy wykonywaniu prostych czynności Procesor: AMD Phenom II X4 955 /3.2GHz, 2MB L2, 6MB L3, 125W, BOX, AM3/ Płyta główna: Asus M4A79XTD EVO /AMD 790FX, DDR3/ Pamięć RAM: GoodRam 4GB (2x2GB) 1600MHz CL9 Dysk twardy: Western Digital Blue 500GB 7200rpm 16MB cache SATAII Karta graficzna: HIS Radeon HD4890 iCooler 1024MB DDR5 /256bit/ 2xDVI TV-out Nagrywarka DVD: NEC AD-7241S SATA LightScribe (black) Obudowa: ModeCom Step 207 Black (bez zasilacza) Zasilacz:xileca 480 Edytowane 28 Stycznia 2010 przez capslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 To się jeszcze pochwal, co to za 60 procesów siedzi w systemie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capslo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Prosze bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na dole okna masz przycisk - skorzystaj z niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capslo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Coś sie właśnie dziwiłem że coś mało tych procesów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 100688kB & 35 504kB dla svchost.exe syci. Mi po 13h nie osiąga 70 000kB. Do tego po cholere masz zainstalowane jakieś ikonki z Francji, WebToolBar i odpalony RAIDexpert którego chyba nie wykorzystujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Do tego MDM (Machine Debugger - nie potrzebne, i tak nie skorzystasz z jego możliwości), Reader_SL (polecam zapoznać się z Foxit Reader) oraz winampa (Winamp Agent - wyłączyć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capslo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) \ale ja tego nie wgrywałem :D po wyłączam i zobacze a na viscie może nie było poprawy ponieważ neichciało mi się odinstalowywać win 7. Może to od systemu 64 bity czytałem że jest niedopracowany . No i jak zmniejszyć ] zrobic żeby to svchost.exe syci tyle ramu nie wykorzystywało Edytowane 29 Stycznia 2010 przez capslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 capslo mnie komp chodzi 24h na dobę, przy śnie obliczenia BOINC'a, podczas pracy openoffice, opera, winamp i tlen i wszystko mieści się w 911MB. Niestety mam inny sprzęt także nie wiem jakie różnicę wychodzą przy AMD. Pokaż Managera Urządzeń. Bo zastanawiam się czy wszystko jest prawidłowo zainstalowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capslo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Proszę Jak nie znajdziemy rozwiązania to najwyżej do jakiegos informatyka zadzwonię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 nainstalowales tego syfu z plyt od producentow to niestety taki urok tego. Zainstaluj sobie na czysto win 7 32bit.. posciagaj najnowsze sterowniki ze strony producenta plyty glownej oraz do grafiki i starczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capslo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 A 64 bity nie mogą być bo taki mam . Co z tąd pobrac bo troche tego jest http://support.asus.com/download/download....SLanguage=pl-pl a do grafy te http://support.amd.com/us/gpudownload/wind...4-Bit%20Edition niedawno wyszły ale mam te zainstalowane i jak jest indeks wydajności systemu to spadło mi :(.Do procka są ale to widzę że na xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Neo_x ma rację - czysty system i MS update który ściągnie Ci wszystkie stery starczy na początek. Później możesz z głową instalować soft. 64bity wręcz wskazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capslo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) a żeby mi stery do karty i do płyty nowe pobrał mam wejść w menadżer i nacisnąć żeby zaktualizował A w 3mark 06 ile pkt pownienem tak miec bo mam 16000 Podkręciłem procesor 3,4 GHz mnoznik 17 w everscie pisze 3,4 w systemie 3,4 ale w grach nadal fps tyle samo a w 3dmark 1636 pkt a gpu 7000 cos Edytowane 6 Lutego 2010 przez capslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...