abezus Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam... Chcialbym prosic o doradzenie w kwestii monitora... A wiec bedzie on wykorzystywany pod xboxa oraz do ogladania filmow z laptopa. Czyli musi miec wyjscia dvi oraz d-sub. I teraz nie wiem jakie sa dobre modele za powiedzmy normalne pieniadze... chodzi mi o sprzet nie drogi a naprawde niezly... Ktos jest w stanie zaproponowac jakies modele ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam... Chcialbym prosic o doradzenie w kwestii monitora... A wiec bedzie on wykorzystywany pod xboxa oraz do ogladania filmow z laptopa. Czyli musi miec wyjscia dvi oraz d-sub. I teraz nie wiem jakie sa dobre modele za powiedzmy normalne pieniadze... chodzi mi o sprzet nie drogi a naprawde niezly... Ktos jest w stanie zaproponowac jakies modele ? Benq G2220HD sam przymierzam sie do kupna. full hd +dvi za <500zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...