Skocz do zawartości
ToMkiLeR

7900gt Używka- Chyba Nieźle Katowana

Rekomendowane odpowiedzi

Nabyłem używkę- dzisiaj do mnie przyszła

XFX 7900GTX XXX Edition - rdzen: 700Mhz / pamieci: 900Mhz

gościu napisał "Karta w 100% sprawna" nic nie nadmieniał o ektremalnym o/c ale mi się wydaje że karta była mocno katowana

karty jeszcze nie montowałem w kompie, ma założonego Zalmana vf1000 (ten z heat-pipem na okrągło) i tamtejsze radiatorki

pierwsze co rzuciło mi się w oczy to poprzepalane stabilizatory napiecia :blink: (chyba tak to się nazywa?)

prawy górny róg karty przy zasialniu 6pin

Dołączona grafika

dolny prawy:

Dołączona grafika

innych mankamentów w wyglądzie nie stwierdziłem, v-mody, pencil-mody na 1 rzut oka nie widze nic takiego niepokojącego, raczej nie wiem jak to może wyglądać

pozdro i dzięki za wselkie sugestie

Edytowane przez ToMkiLeR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli było extremalne oc to co?

100% sprawna to 100% sprawna. Jeśli będzie działać to nie powinieneś mieć pretensji.

Jeśli w aukcji nie napisał nic o extremalnym oc - to nie znaczy ani tyle, że takie oc było, ani że nie było. Wiec trzeba bylo zapytac przed licytacją, a nie teraz po fakcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi się żeby te elementy były poprzepalane, miałem w rękach kilka kart z serii 6 i 7 i na wszystkich tak one wyglądały. Do tej pory mam quadro w którym ten element wygląda identycznie jak na twojej fotce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi