ToMkiLeR Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Nabyłem używkę- dzisiaj do mnie przyszła XFX 7900GTX XXX Edition - rdzen: 700Mhz / pamieci: 900Mhz gościu napisał "Karta w 100% sprawna" nic nie nadmieniał o ektremalnym o/c ale mi się wydaje że karta była mocno katowana karty jeszcze nie montowałem w kompie, ma założonego Zalmana vf1000 (ten z heat-pipem na okrągło) i tamtejsze radiatorki pierwsze co rzuciło mi się w oczy to poprzepalane stabilizatory napiecia :blink: (chyba tak to się nazywa?) prawy górny róg karty przy zasialniu 6pin dolny prawy: innych mankamentów w wyglądzie nie stwierdziłem, v-mody, pencil-mody na 1 rzut oka nie widze nic takiego niepokojącego, raczej nie wiem jak to może wyglądać pozdro i dzięki za wselkie sugestie Edytowane 29 Stycznia 2010 przez ToMkiLeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nawet jeśli było extremalne oc to co? 100% sprawna to 100% sprawna. Jeśli będzie działać to nie powinieneś mieć pretensji. Jeśli w aukcji nie napisał nic o extremalnym oc - to nie znaczy ani tyle, że takie oc było, ani że nie było. Wiec trzeba bylo zapytac przed licytacją, a nie teraz po fakcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Nie wydaje mi się żeby te elementy były poprzepalane, miałem w rękach kilka kart z serii 6 i 7 i na wszystkich tak one wyglądały. Do tej pory mam quadro w którym ten element wygląda identycznie jak na twojej fotce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...