Napiecie Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam. Ostatnio zakupiłem chłodzenie procesora Sonic Tower. Jednak idiota który wystawiał aukcje nie napisał że jest to rewizja 1. (nie ma mocowań na am2/am3) i że brakuje blaszek montażowych. (jakichkolwiek) I tu teraz pytanie do was: czy jest możliwość dopasowanie rev1 do am3? Jeżeli tak to proszę kogoś kto ma to chłodzenie o podanie wymiarów zaznaczonych na zdjęciu a blaszki sam sobie dorobie. Część w kółku posiadam, a ta na której są opisany wymiary to podejrzewam że jest wlasnie do am3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Pewnie posiadasz box'a na am2. Może spróbuj przymocować chłodzenie zapinką z box'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Sam tak robiłem. Tylko trzeba dać podkładkę(blaszki itp.) na wierzchni środek podstawy aby zwiększyć docisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napiecie Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 "Sam tak robiłem. Tylko trzeba dać podkładkę(blaszki itp.) na wierzchni środek podstawy aby zwiększyć docisk. " Możesz napisać coś więcej? Może jakieś zdjęcia? Nowy jestem a na chłodzenie wydałem ponad 100zł więc chce je używać. Montowałeś Sonic Towera rev1 na am2/am3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 W opisie aukcji było napisane, że zestaw kompletny oraz obsługa am2? Jeśli tak to żądaj zwrotu kasy i kup sobie inne chłodzenie. Żądaj kasy łącznie z przesyłką w obie strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...