niunia Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak można zwiększyć prędkość transferu plików w modemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 zmieniajac modem, ewentualnie piszac na nim DSL :))) slyszalem takze o sposobach na podswietlenie i wstawianie szybki ale to tylko dotychy modeli zewnetrznych :P modelu wewnetrznego nie poprawisz :)) a tak serio to pewnej granicy nie przeskoczysz a jest nia Twoja ukochana TPSA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jezeli chodzi ci o predkosc transferu (a nie lacza) to jest cos takiego jak menagery sciagania (czy jak to sie nazywa). Poszukaj sobie: Download Accelerator, NetAnts, Get Right, i wiele innych. Moze duzo nie przyspiesza, ale mozesz sobie drzec pliki "na raty" :D Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak można zwiększyć prędkość transferu plików w modemie? nie to forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak można zwiększyć prędkość transferu plików w modemie?kupujac ISDN ;) :P a tak serio to jeszcze nieslyszalem o modyfikacji (wstawienie szybki, przemalowanie ;)) polepszajacej transfer na modemie :twisted: jedynym ratunkiem jest jak juz wspomnieli koledzy netants albo inny program pomagajacy w sciaganiu plikow (ale www i poczty to ci nieprzyspieszy) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Podobno różowe modele sa najszybsze, wiec szybko musze przemalowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Jeśli masz modem V90 to sprawdz czy jest możliwość upgrade do V92 - ma on nowszy, wydajniejszy machanizm kompresji co może zwiększyć ilość przesyłanych danych - ale na drastyczny skok nie licz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry3612 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 :) A może autor postu ma na myśli modemik kablowy??? O!!! Tutaj możliwości są prawie bez ograniczeń ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citizen Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 No a jeśli mam na myśli modemik kablowy ? Co mi zaproponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry3612 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Przeszukać forum :) . Jest całkiem sporo na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Może zacznijmy od tego jaki modem i jakie łącze i jakie obecnie są transfery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Jeśli masz modem V90 to sprawdz czy jest możliwość upgrade do V92 - ma on nowszy, wydajniejszy machanizm kompresji co może zwiększyć ilość przesyłanych danych - ale na drastyczny skok nie licz :(niestety w Polsce mu sie to nie przyda bo ani TPsa ani Netia nie obsluguje V92 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 heh ja mialem modem ale fritz ISDN i se wlaczle m2 kanaly to cos kolo 20kb/s ciaglem pliki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 A ja na mojej Cobra Zoltrix 56000 miałem przez trzy godziny transfer 15 kilo/sekunde aż łezka mi się w oku keciła ale to było raz.Wiem wiem wy macie szybsze ale uszanujcie przechodzącą babcie na pasach :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...