kubasp Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam, Szczerze powiedziawszy nie znam się na kartach graficznych do laptopów dlatego mam problem co do wyboru karty graficznej. Która karta jest bardziej wydajna GeForce G210M czy ATI Radeon HD 4570? Wiem tylko tyle, że obie nie są z wyższej półki a fundusz na laptopa mam niestety ograniczony do 2300zł. Czy ktoś mi może coś w tej kwestii doradzić? Która karta się bardziej grzeje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wydajnością nieznacznie będzie lepszy Radeon o kilkaset puntów w smarkach ;) temperaturowo również będzie nieco wyżej na radku o kilka stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasp Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wydajnością nieznacznie będzie lepszy Radeon o kilkaset puntów w smarkach ;) temperaturowo również będzie nieco wyżej na radku o kilka stopni.Wlasnie znalazlem stronke notebookcheck i niby GF jest nizej w rankingu od ATI, ale za to jest zrobiona w 40nm a ATI w 55nm i nie wiem czy to nie bedzie mialo wplywu na zywotnosc baterii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...