Polxxx Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 po całym dniu poszukiwań rozwiązań w necie poddaje się, model 3745 stworzony został parę ładnych lat przed premierą windows 7, lecz na stronie HP w dziale sterowniki, producent zapewnia że najnowszy windows zawiera już w sobie sterowniki do tego modelu, po podłączeniu rzeczywiście system sciaga sterowniki, lecz gdy przechodzi do etapu instalacji po chwili pisze że instalacja zakończyła się "niepowodzeniem" co mi wiele mówi :P, próbowałem ze sterami z xp, bo na nim drukarka chodzi bez problemu, ale tez wywala błąd. błagam o pomoc bo drukarka mi jest niezmiernie potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna666 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Start => Urządzenia i drukarki => Dodaj drukarkę => Dodaj drukarkę lokalną => Użyj istniejącego portu: USB001 (Wirtualny port drukarki dla USB) => pojawia się okno z listą drukarek, naciskamy przycisk Windows Update, po zaktualizowaniu listy wybieramy jako producenta HP a drukarkę HP Deskjet 3740 Series (LiDiL) ,klikamy Dalej => jeszcze raz Dalej => instalowanie sterownika => udostępnianie => Zakończ Drukarka zainstalowana w windows 7 Ultimate 64 działa bezproblemowo Edytowane 7 Marca 2010 przez Cytryna666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...