sliqe Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Witam nowych jak i starych użytkowników :) Na wstępie , gra nie wymaga zbyt dużej ilości czasu :-) Temat ten istniał lat temu hmm 4? może 5? Szczerze nie pamiętam , jednakże chciałem zaprosić do gry starych jak i młodych wyjadaczy forumowych. Ci co znają gre to nie musze opisywać a Ci co pierwszy raz o tej grze słyszą to moge powiedzieć tylko tyle, że polega ona na rabowainu, zdobywaniu reputacji ( punktowane i rankingowe ) , kupowaniu/sprzedawaniu dragów etc. ;))) Gra jest sama w sobie dosyć zabawna , można planować napady gangiem ( zapewne jak się znajdzie większa ilość osób ( minimalnie jednak to 3 bodajze )) na większe sieci sklepów , banków , konwoje itp. Do tego najlepsze osoby , chyba top10 o ile dobrze pamiętam dostają na koniec serii nagrody pieniężne i nie tylko. W miare wcześnie i tak napisałem gdyż jest to dopiero 16 dzień serii w czasie thecrims, o ile pamięć mnie nie myli jest to 4 dzień 'naszego' czasu. Także zapraszam jeszcze raz do gry i jeżeli już takowi się gracze znajdą to wpisywać tutaj swoje nicki to zrobimy ekipe purepc.pl ;D Edytowane 31 Stycznia 2010 przez sliqe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jak będzie więcej chętnych to się dołącze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kiedyś grałem w tę gierkę, jednak zniechęciły mnie oszustwa, jakich dopuszczali się właśnie umiejscowieni w top10. Kilka dni przed finałem sprzedawali konta za niemałe pieniądze, by potem nowi właściciele dowiedzieli się, iż nagród dla nich nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Tzw. Kukły? Tak, mnie to też denerwowało zrobiłem kilka kukiełek i w TOP 30 byłem chyba w 9 rundzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...