Zapalka88 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zjawiam się tutaj z pewnym problemem. Dwa tyg. temu do mojego komputera włożyłem kartę radeona 9250. Wszystko było pięknie tylko co jakiś czas(5 min) monitor robił się czarny i za moment wracał do normalności. Zainstalowałem sterowniki do 9250 i niestety pogorszyło się. Gdy na przykład przewijam stronę internetową, jest efekt jak gdyby kartki by się przewracało. Nie wiem jak to opis, cos jakby część strony zostawała i widoczne są takie przycinania się. Gdy włączę film to podobnie, znowu się wszystko zacina i jedynie jak zmniejsze wielkość okna z filmem to można 'jakoś' oglądać. O graniu nawet mowy nie ma bo wszystko się zacina kompletnie. Miał może ktoś taki problem? Nie wiem co z tym zrobić, sterowniki były ściągnięte z oficjalnej strony ATI więc nie wiem w czym leży przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jak reszta sprzętu ( CPU, płyta główna , zasilacz ) , jaki system i jaka wersja sterowników . Spróbuj na sterownikach z czasów R92xx - Catalysty 6.x ( 6.11 dla XP , 6.2 dla 2K/9x/Me ) Może modyfikowane sterowniki coś pomogą . W dalszej kolejności sprawdzanie fizyczne sprzętu . Karta w innym komputerze i/lub u ciebie inna karta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapalka88 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 AMD Athlon 1,05 Ghz, płyta główna msi kt3 ultra, zasilacz nie mam zielonego pojęcia . http://support.amd.com/us/gpudownload/Page...prer300-xp.aspx Sterowniki ściągałem stąd i to są właśnie chyba te Catalysty 6.11, i właśnie one nie działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rozkręć obudowę i zerknij na naklejkę na zasilaczu . Jaką miałeś poprzednio kartę - także Ati czy NV ? Jak NV to może syf został po poprzednich sterownikach - użyj driver Cleanera . Użyj Omeg 3.8.205 & 3.8.221 ( bazują na Catalystach 6.1 i 6.2 ) . Sterowniki masz tu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...