Damdzio Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam serdecznie. Chciałbym kupić komputer do 1300 zł. Proszę was o jakieś informacje, jakie najlepiej podzespoły kupić aby ten komputer dobrze śmigał. Na allegro jest takie coś KOMPIK na pierwszy żut oka wydaje mi się że ten zestaw jest dosyć dobry, ale po przeczytaniu kilku tematów na forum mam mieszane uczucia. Więc proszę was o jakieś rady dotyczące zestawu jaki mam kupić. Komputer ma być do dyspozycji domowej. (internet, muzyka, film, sporadycznie gry przez neta typu 4story.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Przeczytaj to. Allegro sobie opuść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damdzio Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 I czy ten zestaw do 1300 zł jest dobry? Może jakieś inne propozycje macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jest dobry. Pod każdym względem lepszy niż ten grat z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webjay Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Za 1300PLN to kupisz sobie lapa IMB X41 Tableta albo jesli nie tablet to inny uzywany lap IBM/Lenovo... Nie bedzie wygodniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Ten zestawik za 1300zl calkiem fajny :D Podobny do mojego tylko grafa lepsza. Spokojnie pograsz na nim nawet w nowe tytuly ( mimo ze nie grasz). Tylko ja widze tutaj 2 kwestie: 1. Zestaw za 1300zl jest bez obudowy , a to dodatkowy koszt. 2. Pytanie czy Damdzio kupujac czesci umialby sam poskladac to do kupy ? Edytowane 1 Lutego 2010 przez Krydor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webjay Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie kupuj blaszaka - jesli nie grasz, to mija sie z celem, a tylko musisz znalezc miejsce na pudlo, monitor... nie lepiej grzebac w necie siedzac wygodnie w fotelu? zobacz ile tego jest: http://tinyurl.com/lapy-do-1300pln - nieraz z OSem w cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damdzio Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Damdzio by nie miał żadnych problemów ze złożeniem sobie tego kompa dałbym radę :) Nie, nie chce lapa kupować, chcę stacjonarke na lapa jeszcze przyjdzie pora. Ten zestawik też mi się podoba, tylko że aż 500GB ma a tyle to dla mnie za dużo, w zupełności starczy mi 160GB. Proszę o jakąś propozycję zestawu do 1300zł :) Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszBrd Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Bierz ten z rozpiski za 1300. Dysk zostaw 500Gb na pewno kiedyś ci się przyda a jak za dużo to wykorzystasz 160GB a resztę zostawisz nieprzydzielona. Nie chodzi tu tylko o to żeby wcisnąć ci jak najwięcej, tylko jak najlepsza wydajność, a zależy ona od gęstości upakowania danych na jednym talerzu. Talerz w tym dysku ma upakowanie 500GB a nie da się włożyć połowy talerza. Ten dysk ma doskonałą relacje wydajność/cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...