Skocz do zawartości
Szprot00

Jaki Odtwarzacz Dvd Kupić? (porządny Port Usb)

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dobrego odtwarzacza DVD, na którym mógłbym bez problemu odtworzyć DivX-y z mojego dysku przenośnego (Samsung Story Station 1TB 32MB USB (HX-DU010EB/A62)). Dobrze by było, gdyby były jakieś dodatkowe opcje a propos napisów. Szukam takiego odtwarzacza tutaj, bo słyszałem, że przy dyskach o mocnym zasilaniu niektóre odtwarzacze się przycinają albo jest problem z napisami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o samo DVD, cena może być do 400 zł (oczywiście zależy mi na jak najtańszym sprzęcie i jak najlepszym), ale jeśli znajdziesz lepszy a droższy, możesz podać to się jeszcze zastanowię. Chodzi mi głównie o to żeby to USB nie przycinało podczas odtwarzania filmów z powyższego dysku (tj. 3,5 cala i ma do tego dodatkowy zasilacz). Oczywiście wolałbym porządną i sprawdzoną firmę, a nie jakiś chiński szmelc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście rok temu szukałem sprzętu o podobnych wymaganiach, czyli " wszystko czyta", aktualizacja oprogramowania, złącze hdmi, usb pod pendrive i dysk przenośny. Kupiłem DVD/MPEG-4 Bellwood 311U z HDMI. Co mogę powiedzieć. Sprawdziłem wszystko z wyjątkiem dysku przenośnego ponieważ jeszcze nie kupiłem dysku. Idealnie odtwarza xvid z napisami z pendrive kingstone 4GB. A to ze strony producenta "Producent wychodząc na przeciw oczekiwaniom swoich klientów stworzył sprzęt oparty na bazie najnowszych osiągnięć technicznych z wykorzystaniem nowej generacji chipsetu firmy MTK. Odtwarzacz wyposażony został w złącze USB (Universal Serial Bus) umożliwiające pełną obsługę dysków zewnętrznych USB HDD, pamięci flesh oraz większości odtwarzaczy MP3. Do kupienia za 180 zł. Więcej na http://www.bellwood.pl/. Znajdziesz tam też sklepy z bellwoodem, być może w sklepie pozwolą ci go przetestować. Według mnie lepszy od tanich Manty, Korra i Wiwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi