Skocz do zawartości
Mutos

Dni Łodzi - co o nich myślicie (do tubylców)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się Wam podobały dni Łodzi?? Moim zdaniem totalna beznadzieja - może dlatego, że nie przepadam za wiejskimi odpustami. Te namaiociki, gdzie sprzedawali cały kicz mnie po prostu dobijały. Jedyną fajną rzeczą było "stoisko" TVP3, gdzie można było wypowiedzieć się do władz miasta, województwa. Oni będą musieli to obejrzeć. Ja sam nawrzucałem Kropiewnickiemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się Wam podobały dni Łodzi?? Moim zdaniem totalna beznadzieja - może dlatego, że nie przepadam za wiejskimi odpustami. Te namaiociki, gdzie sprzedawali cały kicz mnie po prostu dobijały. Jedyną fajną rzeczą było "stoisko" TVP3, gdzie można było wypowiedzieć się do władz miasta, województwa. Oni będą musieli to obejrzeć. Ja sam nawrzucałem Kropiewnickiemu ;)

Chyba ze wytna wszystkie "pochlebne" wypowiedzi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas  są dni Sanoka... i jest całkiem spox.... pokazy pirotechniczne itp.

czasami śa jakies fajne imprezy na skale krajową...  np. Festiwal filmowy, casting do idola był ostatnio :D spoxxik........ ale Sanok to i tak wioska

Sanok super miasto, niedaleko jeziora można iść na ryby. Poza tym na rynku jest taki sklepij gdzie sprzedają zaje****ą kiełbasę(chyba "mazurską").Tylko nie ma porządnych kin itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas  są dni Sanoka... i jest całkiem spox.... pokazy pirotechniczne itp.

czasami śa jakies fajne imprezy na skale krajową...  np. Festiwal filmowy, casting do idola był ostatnio :D spoxxik........ ale Sanok to i tak wioska

Sanok super miasto, niedaleko jeziora można iść na ryby. Poza tym na rynku jest taki sklepij gdzie sprzedają zaje****ą kiełbasę(chyba "mazurską").Tylko nie ma porządnych kin itp.

dokładnie... Kujawska nie mazurska ale zajebista.... kin rzeczywiście nie ma ale i tak jest fajnie... oglądajcie przesłuchania do Idola to zobaczycie

miasto... (chyba :wink: )

PS. U nas nie sprzedają pajdy chleba ze szmalcem... ale za to na jarmarku w Mrzygłodzie (14 km od Sanoka na północ[moja babcia tam mieszka i ja tam mam właściwy dom <w sanoku tylko miezkanie>]) to sprzedają rózne takie rzczy ale pajda chleba ze szmalcem kosztowała w zeszłym roku 50 gr :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi