michal12514 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam, mam zamiar kupić monitor w granicach do 700zł, 22-23 calowy o rozdzielczości maksymalnej 1920x1080 px. Głównym przeznaczeniem ma być przeglądanie internetu i gra na pc. Dodatkowo będzie podłączony do ps3, więc na wtyczce dvi (a juz najlepiej hdmi) musi być obsługa hdcp. Wielkich wymagań nie mam, ale chciałbym aby monitor ładnie odwzorowywał kolory i był równomiernie oświetlony. Kontrast wysoki i mała reakcja matrycy mile widziana :) Po prostu obraz przyzwoity. dodatkowo: Gdy ostatnio byłem w MM zauważyłem, że tylko bodajże Samsungi uruchamiają sie "szybko" - nie wyswietlają loga, i matryca jest po 2-3sek gotowa. Dlatego bardzo bym się przychylał do Samsungów - oczywiście zdanie pod naciskiem argumentów moge zmienić, ale co o tym myslicie? dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal12514 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Oczywiście nie skupiłem całej pracy na tylko pisaniu postów i czekaniu na gotowe :) co powiecie o LG W2353V-PF, który jest niby młodszym bratem W2361V-PF, zachwalanego w sieci pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
60Dogg Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 znalazłem taki monitor, który bym mógł mieć od dzisiaj http://www.komputronik.pl/index.php/produc...HDS_czarny.html opłaca się go brać? kosztuje 700 zł, ma fullHD i DVI i czas reakcji 2 ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...