Mark18 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) WItam Ma ktoś instrukcje jak napelnić tego opancerzonego Kartridza? p.s: rysunek: http://yfrog.com/03100202132933j czy ten sposób będzie najbezpieczniejszy: http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=106361 pozdrawiam Edytowane 2 Lutego 2010 przez Mark18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Dal ciebie myslę tak bedzie najbezpieczniej .. jest patent na bezinwazyjna metode ale trzeba niezle się nakombinować ( mi to kiedys zajeło 6 godzin jak to zrobić... ) ale pomysłu niestety nie podam bo jeden nieodpowiedni ruch i całyyy w tuszu jestes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam Poradziłem sobie inaczej. Napelnilem tusze przez otwór z gumą napelnilem odpowietrzyłem i przez ten otwór nic nie leci. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Ale dziala to pozniej ? Bo problelem nie jest napelnienie, ale to ze kardridz ma "zapisana" informacje, ze juz tuszu nie ma i nawet jesli w srodku jest, to komp odczyta ze nie ma i [gluteus maximus] zbita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Dziubek to nie EPSON ani nowe HP... Tam jest transoptor i jak w "okienku" nie ma tuszu drukarka mówi stop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Tez czytałem o tym drukarka nie posiada chipow ani nic takiego po włożeniu napelnionych tuszów wyswietla zapytanie czy sa wlozone nowe tusze zaznacza sie przy kazdym kolorze + i ok drukarka robi czyszczenie i dziala. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...