microsista Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam, Chciałbym się zapytać czy cooler Pentagram Karakorum 120 bedzie pasował do płyty Asrock X58 Extreme, wiem że niektóre płyty obsługują "stare" coolery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Asrock nie ma rozstawów pod s775.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś ci się musiało pomylić. Note asrocki i Evgi na P55 mają rozstawy na 1156 i 775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś ci się musiało pomylić. Note asrocki i Evgi na P55 mają rozstawy na 1156 i 775. Mówimy o płycie na x58 i sam tkaą mam to wiem co piszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 1156 i 775? Różnica rzędu 4mm gdy otwór ma ok 2.5mm? Jak można mieć oba rozstawy na jednej płycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) jeden komplet mocowac/otworow jest przekrecony o pare stopni wzgledem drugiego Edytowane 2 Lutego 2010 przez mobot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Mówimy o płycie na x58 i sam tkaą mam to wiem co piszę ;)Aaa to soreczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) W niektórych produktach Asrocka są takie rozwiązania i zwą sie C.C.O. (Combo Cooler Option) i można o tym poczytać tu C.C.O. (Combo Cooler Option) C.C.O., stands for Combo Cooler Option, is another exclusive hardware design on ASRock boards. C.C.O. provides the flexible options to adopt different CPU cooler types and matches your socket LGA 775 / LGA 1156 CPU cooler in the respective holes. Once again, ASRock has successfully expanded the utilization of PCB by the exclusive C.C.O. design. ASRock > Products > H55 Pro Choć w przypadku Asrock X58 Extreme faktycznie brak takiego rozwiązania. Edytowane 31 Marca 2010 przez sts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Bez problemu można sobie samemu dorobić zapinki. Dwie śrubki, wiertareczka nagwintowana, sztywna poprzeczka i voila. Masę razy tak robiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...