Działo Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Stan: SDI - sieć w bloku, 7 osób, stoi na routerze. Problem: przez pół roku było wporzo ale od niedawna zauważyłe że co pare minut połączenie niesamowicie zwalnia, jedyne co wtedy działa to gg zrywa sie nawet połączeni z TS - pare godzin zamula potem nagle działa oki ale tylko pare minut; ktoś już miał taki problem ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Z TS? Jakie pingi do półki? Nikt nie szaleje kazą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 errata: zle przeczytalem ;] przeskanuj sobie siec i zobacz czy na jakims porcie nic nie szaleje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Z TS? Jakie pingi do półki? Nikt nie szaleje kazą? Jak gram w Army ops to mam 150 - 230 teraz są większe :P Właśnie tak podejrzewałem że jakaś parówa w sieci kaze odkryła :P Wiec co jednak Kazza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 przez takich palantow co chce im sie sciagac siec strasznie sie przeciaza - sam mam w lanie takiego delikwenta co jak zacznie ciagnac to w CS pingi po 2000 sa!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Nadal nie wiem co to TS jest ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Nadal nie wiem co to TS jest ;> Prawdopodobnie chodzi o Team Speak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Nadal nie wiem co to TS jest ;> Prawdopodobnie chodzi o Team Speak Dokładnie chodzi o Team Speaka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 cs= counter strike nie ts ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 cs= counter strike nie ts ;)widze nie wiesz o co chodzi - gafe zes palnął i to powazna - przeczytaj jeszcze raz ! :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 CS pingi po 2000 sa!!!!o tego cs mi chodzilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 8O... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mam to samo tyle, ze u mnie jest tylko 3 osoby i szaleja kaza i dc niesamowicie a co gorsze jak ja cos np. nowe stry sciagam ( adminem jestem) to takie zwaly ze nie ,za to oni palca i ze wp sie nie otwiera itd juz mam tego dosyc ...nikomu nie polecam robienia sieci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 A możesz napisać to jeszcze raz, gramatycznie i składniowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mam to samo tyle zze u mnie jest tylko 3 ospby i szaleja kaza i dc niesamowicie a co gorsze jak ja cos np nowe stry sciagam ( adminem jestem) to takie zwaly ze nie za to oni palca i ze wp sie nei otwoera itd jzu mam tego dosyc ...nikomu ni epolecam robienia sieci ;] wytnij im p2p :D ale sie beda cieszyc :D:D ja tam mam klikaczy w lan (neo+) i sie ciesze :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 A możesz napisać to jeszcze raz, gramatycznie i składniowo? to przez pospiech ....zaraz ci poprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Zainstaluj sobie ANASILA 2.2 to taki zajebisty snifer sieciowy w którym masz mozliwosc podgladania kto ile sciąga i kto po jakich stronkach chodzi. PS. Nie sądzisz ze SDi jest juz troche z przestazałe, zmien to na DSL, to taka mała rada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 gdybym mogl to bym to zmienil ale ja mieszkam w malym miasteczku gdzie jest stara centrala i ja sie ciesze ze sdi jest ;] no w smie jest jakies jeszcze prywatne lacze radiowe ale nie moge z sdi zrezygnowac jeszcze [przez rok :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...