Skocz do zawartości
Działo

-=Net zarywa=-

Rekomendowane odpowiedzi

Stan: SDI - sieć w bloku, 7 osób, stoi na routerze.

Problem: przez pół roku było wporzo ale od niedawna zauważyłe że co pare minut połączenie niesamowicie zwalnia, jedyne co wtedy działa to gg zrywa sie nawet połączeni z TS - pare godzin zamula potem nagle działa oki ale tylko pare minut; ktoś już miał taki problem ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z TS? Jakie pingi do półki? Nikt nie szaleje kazą?

Jak gram w Army ops to mam 150 - 230 teraz są większe :P

Właśnie tak podejrzewałem że jakaś parówa w sieci kaze odkryła :P Wiec co jednak Kazza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam to samo tyle, ze u mnie jest tylko 3 osoby i szaleja kaza i dc niesamowicie a co gorsze jak ja cos np. nowe stry sciagam ( adminem jestem) to takie zwaly ze nie ,za to oni palca i ze wp sie nie otwiera itd juz mam tego dosyc ...nikomu nie polecam robienia sieci ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam to samo tyle zze u mnie jest tylko 3 ospby i szaleja kaza i dc niesamowicie a co gorsze jak ja cos np nowe stry sciagam ( adminem jestem) to takie zwaly ze nie za to oni palca i ze wp sie nei otwoera itd jzu mam tego dosyc ...nikomu ni epolecam robienia sieci ;]

wytnij im p2p :D ale sie beda cieszyc :D:D ja tam mam klikaczy w lan (neo+) i sie ciesze :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj sobie ANASILA 2.2 to taki zajebisty snifer sieciowy w którym masz mozliwosc podgladania kto ile sciąga i kto po jakich stronkach chodzi.

PS. Nie sądzisz ze SDi jest juz troche z przestazałe, zmien to na DSL, to taka mała rada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym mogl to bym to zmienil ale ja mieszkam w malym miasteczku gdzie jest stara centrala i ja sie ciesze ze sdi jest ;] no w smie jest jakies jeszcze prywatne lacze radiowe ale nie moge z sdi zrezygnowac jeszcze [przez rok :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi