MaKaR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 tutaj mozna zobaczyć fotki Nowej płyty Solteka pod p4. wyglada ona mniejwiecej troche pedalsko ale jest uzyteczna dla kobiet :D:DD http://komputery.wp.pl/aktualnosci.html?wid=325600 ale wynalazkiem to sie popisali i płyta ma nawet spoko parametry ale ten kolor bleeee :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Nie ma co z kolorem to się nie popisali, ale może komuś się taka spodoba. Osobiście wolałbym coś w innym kolorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 no z kolorem to sie popisali i jeszce nawet torba jest heheheehhe :P wszystko dla kobiet :P :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 wyglad to niwe wsio liczy sie pameteres:() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 mnie sie tam kolorek podoba :) QL musi ona wygladac po podswietleniu ultra fioletem. a co do parametrow sie nie wypowiem bo to nie "moja" platforma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 a mi sie podoba ,widzialem na zywo karte graficzna z fioletowym laminatem i dobrze wygladala,to w rzeczywistosci jest ciemny odcien i wyglada cos jak purpura ECS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 e tam pedalskie wyroby i tyle!!! do rowu z takimi rzeczami!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 soltek jak zawsze próbuje wejść na rynek z gadżetami (kolorki, torby (siatki na chleb) itd - co zawsze im sie nie udaje :lol: ten kolor to chyba dla MODDERÓW z lampami UV w obudowie, wtedy wszystko ładnie ścieci - jak psu jaja 8) jak by kosztowała 400 zl to bym ją kupił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 przynajmniej sie wyruznia ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Kolor paskudny, ale biorąc po uwagę fakt że zamykamy i tak (w większości) wszystko w budzie nie ma takiego dużego znaczenia. Liczy się jak bedze działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 plyta bedzie miala wziecie wsrod osob modujacych obodowy, wrzucajacych neonki, diody i roznego rodzaju okienka, bo bedzie sie odcinac od reszty sprzetu, a oto chyba w modowaniu chodzi, zeby sprzet wygladal niecodziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 kolor to rzeczywiscie chyba nie bardzo dobrali moim zdnaiem ale nie liczy sie wyglad zewnetrzny tylko to co jest w srodk :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 na neonkach można zaoszczędzić :D Trzeba tylko szybe wsadzić i mobo samo świeci :D Tylko jak się kompa składa to trzeba ciemne okulary założyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 plyta bedzie miala wziecie wsrod osob modujacych obodowy, wrzucajacych neonki, diody i roznego rodzaju okienka, bo bedzie sie odcinac od reszty sprzetu, a oto chyba w modowaniu chodzi, zeby sprzet wygladal niecodziennie.O to im chyba przecież chodzi :wink: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a widzieliscie karty graficzne na fioletowym laminacie? moim zdaniem wygladaja bardzo fajnie... i pewnie te zdjecia sa przegiete (za jasne/jaskrawe) i w rzeczywistosci jest ciemniejsza. moje pierwsze wrazenie tez bylo negatywne, ale jak przypomnialem sobie fioletowego radka to stwierdzilem ze to musi tez ladnie wygladac 8) zreszta ile osob ma okna w budach? wiekszosc i tak pozamyka to w pudle i zapomni jakiego jest koloru... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 po obejzeniu tego czegos zbiera mi sie na wymioty :evil: :x :evil: le, le, le :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 och, nowa płyta, a ja taaaki nieuczesany LOL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 fajny kolorek :D , a co wolicie brązowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 kolejny argument że ta firma jest beznadziejna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 kolor mówi wszystko :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 hm brzydkie :/ Tyle z mojej strony :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 kolor jak kolor... musiałbym zobaczyć jak wygląda na żywca (np. golden flame soltka jest tak naprawdę żółciótka a nie złota) kolejny argument że ta firma jest beznadziejna :lol: ty gościu komplexa jakiegoś masz?? a jaki to niby argument?? już ci gdzieś pisałem żebyś sie modlił do logo epox-a -> przejść to ci i tak nie przejdzie ale nie będziesz wtedy góópich postów pisał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 plyta fajna,ale ten majtkowy kolorek :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 dla mnie jak rajstopki pewnych dam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 To nowa seria płytek, hasło reklamowe: "jesteś gejem, weź solteka" :D bez urazy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 To nowa seria płytek, hasło reklamowe: "jesteś gejem, weź solteka" :D bez urazy ;) Jutro sprzedaje mojego Solteka ,wiec to przemilcze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 o co chodzi z gejami ,czy fiolet to gejowski kolor???? a moze zielony laminat jest gejowski ,bo zielen uspokaja i mozna sie poczuc takim wyluzowanym ,hmmm dobrze ze robia rozne laminaty,zielone i zolte juz sie znudzily ,jednym moga sie podobac innym nie i to nie jest powod by kogos wyzywac jak dla mnie nic na razie nie przebilo plyty Aopen pod wzgledem wygladu,taka czrna z platynowanym radiatorem,do P3 byla a Epox zielony to zeczywiscie plyta dla prawdziwych mezczyzn,zielony laminat i czerwony wyswietlacz postow i dioda zasilania ,wysmakowane polaczenie o gustach sie nie dyskutuje ,mam wlasnie przed soba karte grafiki z fioletowym laminatem :gf2mx400 i wyglada spoko (gorzej chodzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 hmm dwa razy to samo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A mi się ten fiolet podoba...no i chyba mi z nim do twarzy :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 A tak apropo Soltków to mam pytanko. Jak działa ABS II? i czemu nie działa poprawnie. Jest ustawiony na 75 stopni a resetuje kompa gdy procek ma około 50. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...