dr.elich Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kolego mógłyś się bardziej przyłożyć do sprawy i przeszukać tematy w dziale "co kupić"..co do asrocka A770DE+ ma odblokowywanie rdzieni i spełni Twoje oczekiwania więc nie widzę sensu dopłacać..moim zdaniem wydawania 700pln na płytę pod DDR2 w tym momencie to głupota - lepiej kup tego Asrocka za około 200 a resztę dołóż do lepszej grafy/proca..Pomyśl tak - po co na płycie za 700 podkręcać proca za 250? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) tak ale co do asrocków nie mam totalnie nic zaufanie i to jest poprostu moja sprawa ile wydaje bo za tego asusa moge mieć od 400 zł ale to mały szczegół tylko sie zapytałem czy tamten asus ma to odblokowywanie rdzeni a grafe mam dobra bo radka 4870 x2 2Gb Gdd5 256x2 Bit tylko która bedzie wydajniesza itp M4A79 Deluxe czy M4A79T Deluxe Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez Martines098 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 To może zastanów się nad np. Gigabyte, jest też jakieś DFI polecane, ale to chyba mATX więc pewnie Ci nie pasi. ASRocki wszyscy chwalą, gwarancja też jest przecież.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no wiem ale w testach ten asus mi sie podobał jego wydajność itp tylko czy ma tą funkcje odblokowywania rdzeni?? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Da się. Podobnie jak na każdej innej płycie z SB 750 lub 710 i funkcją ACC. Ale sprawdź jeszcze dokłądnie jakie SB mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szot69 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Taki jesteś mądry, fajny i w ogóle, że nie słuchasz rad ludzi bardziej ogarniętych od Ciebie, a nie potrafisz wysilić szarych komórek i poszukać w internecie czy dana płyta ma ACC ehh idiota. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 super to właśne jest forum aby sie o tym dowiedzieć jak by nikt sie o to nie pytał to by takie fora nie istniały dzieciaczku więc idź pobaw sie komputerkiem jakiego ci dała mamusia z tatusiem bo zrobiłem maślane oczka i teraz bedziesz szpanował 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 i co znalazłem jakiś artykuł o tym asusie na pclab ASUS M3A79-T Deluxe :: PCLab.pl i nie ma nic o odblokowywaniu;/ to jaką wydajną bardzo i nie z niskiej pułki tylko z tej najwyższej pod am2+/3 i ddr 2 aby było 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) klik według screenu z zakladki advanced ma ;] 7 zdjęcie ACC :) znalezienie zajęło mi 1-2 minuty, kolega niech zacznie trochę słuchać co piszą osoby znające się na rzeczy. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...