Michni Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) Witam Szukam taniej budki i znalazlem taki wynalazek: http://www.allegro.pl/item899826013_obudow...000_czarna.html moge ja miec za 125 zl (w sklepie) i teraz mam pytanie...warto w to sie pakowac czy lepiej brac jakies cm'a 3~~? Mial ktos stycznosc z ta buda? Dzieki za odp. Edit: zasilacz w tej budzie mocowany jest na dole. Edytowane 3 Lutego 2010 przez Michni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujaKarolus Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam, juz pewnie po ptokach, ale odpisze. Ja mam ta obudowe. Tania w miare przemyslana. Troche cienka blacha jak na moje oko, ale tez wielkiego porownania nie mialem. 2 dosc glosne wentyle w zestawie. Nowe wentyle albo kontroler obrotow polecam tym ktorzy cenia cisze. Wentyle sa polaczone ze soba kablem, w plycie mamy zajety tylko jeden slot wiec jest to spoko sprawa, bo nie trzeba przejsciowek a mam jakby jeden wentyl dodatkowo. Plusy takie ze ladnie wyglada, przewiewna, 2 wentyle w zestawie, tania, dosc dobrze zaprojektowana. minusy mogli zaprojektowac lepiej i dac grubsza blache dac, ale wtedy cena by poszla w gore :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...