valentine69 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam, mam pewien problem, Otóż dostałem urządzenie wielofunkcyjne HP F2480 p zainstalowaniu działało poprawnie, lecz po paru dniach (około 1,5 tygodnia) nagle przestała drukować Początkowo myślałem że jest to wina sterowników, po przeinstalowaniu całego urządzenia chciałem sprawdzić czy działa otóż: -skaner działa jak najbardziej poprawnie -lecz drukarka nie chce drukować: zwykle wyskakuje mi czysta strona bądź komunikat: Tak więc jeśli ktoś wie co to może być prosiłbym o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Sprawdz czy druarka nie jest w trybie OFFLINE ... Uszkodzonie USB odpada bo działa skaner..( takie cuda w hp tez juz widywałem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valentine69 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 drukarka jest w trybie online...sam nie wiem co to możę być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...