Gość Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Witam Pod tym adresem znajduje sie ciekawy test/porownanie płyt na w/w chipsetach (DFI, ECS i ABIT) http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=71 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Hehe, nForce górą 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Na stronie głównej tweak-a jest podany więc po co ten temat ? większść pewnie dawno przeczytała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Oj patrzaj....nie zauwazyłem...znalazłem tą stronę inaczej...poza tym na stronie glownej pisza tylko ze porownanie płyt SocketaA, a ze sporo osob pyta co kupic (jaki chipset) mysle ze warto poczytac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 wielikie dzieki za linka. nie wszyscy, tak jak ty, przegladaja glowna tweaka, wiec sie nie czepiaj AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 nie czepiam się, to ty zawsze musisz dodać swoje uszczypliwe uwagi po każdym moim poście. śledzisz mnie czy jak ? ale słabo wyszedł tam ten sis, pewnie częściowo to wina firmy ECS, zawsze odstawali o te 5-10% od najlepszych więc test powinien być na płytach tej samej firmy (chyba MSI robi też na SIS 746). ale nforce2 abita kosztuje 560zł a ten ecs równo połowę - 280zł. czy ten cheepo bios da na tyle dużo że ecs ma szansę dogonić nForce2 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ten sis od msi to jedno wielkie nieporozumienie. brak zmian mnoznika, niskie max Vcore i brak blokady AGP/PCI i wydajnosc taka sobie. IMO nie wiem czemu ta plyta zostala wyprodukowana. Amd=> nie sledze ciebie. A uwago sa kierowane, zebys wyciagnal wlasciwe wnioski, bo czepiasz sie wszystkich i wszystkiego. nie jestes moderatorem, anie nawet stary stazem, a czepiasz sie jak rzep psiego ogona.zastanow sie troche nad swoim postepowaniem. CU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 no to nie ma na razie rozsądnej alternatywy dla KT400 i KT600. nForce jest lekko drogi, kt600 pewnie też, kt400 trochę cienki, sis746 nie doczekał się wydajnej płyty - lipa panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...