szczepanx Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam. Potrzebował bym jakis dobry program do przeróbki filmów formatu rmvb na dvix zeby móc oglądac na dvd stacjonarnym. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 SUPER. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 http://www.videoaudio.pl/art-80_konwersja-...kodeka-xvid.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 super&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl%3a%6ffficial&client=firefox-a. Nazwam moze i ''super'' ale jak to ustawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Google twoim przyjacielem. Obsługa tego programu jest bardzo prosta, dlatego go poleciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Google twoim przyjacielem. Obsługa tego programu jest bardzo prosta, dlatego go poleciłem. Nie wątpie ze okarze sie dobrym programem ale jak narazie udało mi sie przerobic film ale cos odraz sie tnie (jak by klatka po klatce) Troche za duzo mozliwosci do zaznaczenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...