GoLY Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam, otoz od paru dni zauwazyłem ze przy starcie kompa przy wyswietlaniu sie ramu wyskakuje info SINGLE CHANNEL, a zawsze bylo DUAL CHANNEL. Czy cos moglo stac sie z pamiecia? (tak mam 2 giga pamieci w dualu, i dodatkowe 2 ale juz zwykłe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Zauważyłeś różnicę w wydajności? Nie? To jak ci się nudzi możesz sprawdzić pamięci w Memteście czy czymś innym podobnym. PS. My nie wróżki, warto podać chociaż nazwę płyty głównej i rodzaj RAMu(który DDR, prędkość?). (Jak nie wiesz jaka, to w programie CPU-Z masz w zakładce Mainboard (o Model i Manufacturer chodzi)) Edytowane 5 Lutego 2010 przez Mhrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 przepraszam pisałem na szybko : płyta główna to ASUS M2N-SLI DELUXE, pamiec GEIL DDR2 DUAL 2x1G +2 g jakis innych zwykłych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Jeżeli masz trzy kości to nic dziwnego, że nie działa w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 hmm ale to dziwne wczesniej za kazdym razem gdy PC sie wlaczal pisalo DUAL ;/ ehh nei wiem ja kz wydajnoscia bo narazie nie mam nic zainstalowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...