Bonk Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Znacie moze jakas dobra stronke o Maskaradzie gdzie wytlomaczone by bylo jak dziala maskarada tak na chlopski rozum. Bo mam takie pytanie jezeli mam serwerek podpiety pod neo i dwa kompy to moge na nich uzywac GG niezaleznie? bo niby te kompy na zewnatrz maja ten sam a-dres ( :lol: ) to jak serwer ma wqiedziec do ktorego kompa leci odpowiedz na rozmowe w gg? Pewnie nie rozumiem jak działa Maskarada Pewnie to było ale nie moge znaleźć :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Nie bój nic, bedzie działać, u mnie śmiga aż miło. W dużym skrócie wygląda to tak, że właściwy (wewnętrzny) adres IP) jest schowany wewnątrz pakietu przychodzącego na adres serwera - twój serwer go odczyta i prześle do odpowiedniego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 http://mr0vka.eu.org/docs/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Dzięki już prawie all wiem co potrzebowalem ;o) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Znacie moze jakas dobra stronke o Maskaradzie gdzie wytlomaczone by bylo jak dziala maskarada tak na chlopski rozum. Bo mam takie pytanie jezeli mam serwerek podpiety pod neo i dwa kompy to moge na nich uzywac GG niezaleznie? bo niby te kompy na zewnatrz maja ten sam a-dres ( :lol: ) to jak serwer ma wqiedziec do ktorego kompa leci odpowiedz na rozmowe w gg? Pewnie nie rozumiem jak działa Maskarada Pewnie to było ale nie moge znaleźć :oops: Spokojnie GG bedzie dzialac sobie niezaleznie. Mozna odpalic dwa GG nawet na jednym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...