naxt Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Co w tej cenie bedzie najlesze aby bezproblemowo obsłuzyło telewizje cyfrową oraz nie miało problemów z nagrywaniem o konkretnej godzine.W oko wpadł mi Compro E650F http://www.ceneo.pl/1597007 Martwi mnie tu brak sprzetowego MPEG-4.Ale podobno jakosć obrazu jest niezłą.Reszta sprzetu to Q9550,GTX260,4GB.Czy tylko mi sie wydaje czy na rynku TunerTV jest mały zastój??.Od kilku lat sprzedawane sa te same modele tylko po wyzszych cenach niz 2-3 lata temu + nowe sterowniki.POZDRAWIAM Edytowane 5 Lutego 2010 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Na tym rynku od zawsze jest zastój, to rynek niszowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Na tym rynku od zawsze jest zastój, to rynek niszowy.ok a co bys polecił ? tak do 200zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...