microsista Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Witam, będzie to moje pierwsze LC, więc jestem zupełnie zielony. Posiadam obudowę NZXT Tempest i nie wiem jakiej wielkości chłodnicę powinienem kupić. W obiegu będą początkowo 2 bloki, lecz z czasem rozbuduję do 4. Chciałbym aby chłodnica zmieściła się w obudowie, nie chce mieć nic na zewnątrz (no chyba że sztywno przyczepione do obudowy, nic luzem). Z przodu mam 9 wejść na zatoki 5,25 z których 1 zajmuje napęd, i 2 zajmują dyski. Więc to oznacza że powinienem kupić chłodnicę 240, czy to wystarczy? Czy można zamontować chłodnicę np na górze obudowy? Rozumiem że te otwory z tyłu są po to aby wyprowadzić węże do chłodnicy umieszczonej na zewnątrz? Edytowane 6 Lutego 2010 przez microsista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Masz pełno tematów o tej tematyce to raz, dwa sklepy specjalizujące się w LC/WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...