abezus Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam. Mam dosc blache pytanie ale chcialbym uzyskac na nie pewna odpowiedz... Chcialbym sobie zmienic sterowniki do karty graficznej na najnowsze... i teraz pytanie... Czy musze po odisntalowaniu starych uzywac jakichs programow typu driver cleaner zeby wywalic pozostalosci po starych czy one sie jakby nadpisza... chodzi mi o to ze karta graficzna zostaje ta sama tylko robimy update sterownikow do najnowsej wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Panel sterownia->Dodaj/Usuń programy Usuwasz stare. Restart kompa. Instalujesz nowe. DriverCleaner używa się w przypadkach, gdy po instalacji nowych są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abezus Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Dzieki wielkie. Wlasnie o taka informacje mi chodzilo. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Panel sterownia->Dodaj/Usuń programy Usuwasz stare. Restart kompa. Instalujesz nowe. DriverCleaner używa się w przypadkach, gdy po instalacji nowych są problemy. Prawdę mówiąc nigdy nie usuwam starych sterowników przed instalacją nowych i nie zauważyłem, aby jakoś to negatywnie wpływało na wydajność kompa, a na wielu tak robię. Poczytałem nawet kilka manuali z sterowników ( nvidia, intel, via, gigabyte ) i nie znalazłem w nich zaleceń o których pisze wyżej ULLISSES. Problemy wynikające z zainstalowania nowych na stare sterowniki stanowi więc niewielki procent. Jak się mylę to poprawcie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Owszem, nie mylisz się. Jednak różnie bywa, a kolejnego tematu pt "użyłem driver cleaner i nadal nie mogę zainstalować" nie potrzebujemy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...