Skocz do zawartości
yotomeczek

Zasiłka FSP 300W brać ??

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any.

Brać od gościa czy nie ??

Bo Haszyd na razie 300W nie ma (no i trosze drożej opycha)?

Ktoś kupował od Herman11 ??

Z góry dzienks ....

Piszcie szybko bo jak zmienię zasiłkę to powalczę w OC a tak ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby warto ale nie wiadomo czy dobrze naprawiona.

u haszyda były po 61 a teraz po 80 :(

No polewam jak niektorzy licza kase co do zlotowki - powiem tak u Haszyda masz 100% pewnosci ze jak zasilka jest po naprawie to jest git na bank a nawet masz parametry lepsze niz przed serwisem - poza tym dojechal do mnie 60GTP ktory mial problemy z przegrzewaniem (efekt restarty kompa) i zostal mi przez Haszyda wymieniony od reki bez zadnych oplat na inny 60GTP wolny od wad pomimo ze zerwalem plombe gwarancyjna i grzebalem w srodku (dostalem tylko upomnienie zeby nie zrywac) - gosc jest osiagalny na GSM, mail, podaje rzetelnie adres i zna sie na rzeczy - a co poniektorzy maja problemy czy wydac te 20 zeta wiecej - powiem tak policzcie ile kosztuja bebechy kompa ktore zasila PSU i pomyslcie czy warto oszczedzac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No polewam jak niektorzy licza kase co do zlotowki - powiem tak u Haszyda masz 100% pewnosci ze jak zasilka jest po naprawie to jest git na bank a nawet masz parametry lepsze niz przed serwisem - poza tym dojechal do mnie 60GTP ktory mial problemy z przegrzewaniem (efekt restarty kompa) i zostal mi przez Haszyda wymieniony od reki bez zadnych oplat na inny 60GTP wolny od wad pomimo ze zerwalem plombe gwarancyjna i grzebalem w srodku (dostalem tylko upomnienie zeby nie zrywac) - gosc jest osiagalny na GSM, mail, podaje rzetelnie adres i zna sie na rzeczy - a co poniektorzy maja problemy czy wydac te 20 zeta wiecej - powiem tak policzcie ile kosztuja bebechy kompa ktore zasila PSU i pomyslcie czy warto oszczedzac

Rozumując tak dalej nie wolno oszczędzać na płycie, ramie, itd...

Nie każdy ma full kasy na kompa ...

A różnica między 80 a 49 to 31 zł ..

Poza tym Haszyd w tej chwili nie ma 300W :(

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdro

Rozumiem oszczedzaj na wszystkim tylko nie na PSU - przemysl taki scenariusz - kupujesz u nieznanej osoby zasilke (np o Herman11 nic mi nie wiadomo) podlaczasz - odpalasz i w sekunde masz wszystko zjarane i kto ci odda kase za calego kompa - koles od ktorego kupiles - watpie. A czlowiek u ktorego kupilem Fortrona (zeby nie bylo ze prowadze tu jakas reklame - wiadomo o kogo chodzi) ma 240 pozytywow a to czyms swiadczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdro

Rozumiem oszczedzaj na wszystkim tylko nie na PSU - przemysl taki scenariusz - kupujesz u nieznanej osoby zasilke (np o Herman11 nic mi nie wiadomo) podlaczasz - odpalasz i w sekunde masz wszystko zjarane i kto ci odda kase za calego kompa - koles od ktorego kupiles - watpie. A czlowiek u ktorego kupilem Fortrona (zeby nie bylo ze prowadze tu jakas reklame - wiadomo o kogo chodzi) ma 240 pozytywow a to czyms swiadczy.

akurat obecnie komentarze na allegro maja naprawde znikome znaczenie. ile to juz bylo przypadkow gdzie kolesie nabijali sobie pozytywy na jakichs groszowych aukcjach a potem majac ich ponad 100 robili walki na ladnych pare tysiaczkow :?: nie mowie ze haszyd tak robi, bo odnosze wrazenie ze jest o uczciwa osoba, uswiadamiam tylko aby nie kierowac sie wylacznie komentarzami :wink:

ostatnio fsp300-gtp poszly za 100zl :lol:

troche nie rozumiem tych ludzi - przeciez haszyd wystawi nowe aukcje i bedzie mozna kupic... chyba ze znow ludki sie rzuca 8) nie ma to jak reklama na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no sleeepota, jak ty dorobiłes sie tylu postów

jest wątej zasilacz FSP prosze o opinie

a ty musisz swoj nowy walic.

A tam wołami napisana jest moja i innych opinia o tym hermanie jak i innych !!

Walnąłem bo chciałbym szybko mieć lepszą zasiłkę i sprawdzić na co stać mojego proca ... :D

Czytałem ten wątek wczora z wieczora - wypisałem parę oznaczeń tych zasiłek, zapamiętałem, że Haszyd jest OK. Opinia o Hermanie mi umknęła :oops:

Czyli odpuszczam i poczekam ... choć może 250W od Haszyda za 40 zeta (3,3V 16A, 5V 25A /zamiast 30A w 300/) ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...