Xematos Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam, zamówiłem 2 wentylatory 80x80 z kontrolą obrotów pwm - Arctic Cooling AF8025 PWM. Moje pytanie to czy moja płyta główna Gigabyte MA790XT-UD4P będzie miała na tyle styków, aby wszystko bezproblemowo podłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Najpierw kupiłeś, potem się pytasz ? Inteligentne, naprawdę. Nie ma, płyta ma jedno gniazdo PWM dla CPU FAN i jedno dla PWR FAN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xematos Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Mam jeszcze 2 dni na zmiane zamówienia, bo sklep jest nieczynny, więc spokojnie. Ten rozdzielacz zintegrowany z tymi wentylami nie da rady? Jeśli nie to proponujesz jakieś inne rozwiązanie? Bardzo mi zależy, aby móc sterować nimi poza obudową, panel odpada. Edytowane 6 Lutego 2010 przez Xematos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...